Nu har Universe åbnet for Fire Zone

5. juni 2021 Erhverv
Ib Jansen. Foto: Universe
Ib Jansen. Foto: Universe

Lørdag den 5. juni åbnede den seneste store nyhed, Fire Zone, i Universe. Fire Zone er i samarbejde med TrygFonden udviklet med henblik på at lære børn og unge om ild, brand og brandsikkerhed, og TrygFonden har støttet projektet i parken.

En begejstret Rie Odsbjerg Werner, administrerende direktør i TryghedsGruppen, åbnede den interaktive udstilling og kravlede selv som den første igennem et røgfyldt brændende hus. Fire Zone har til formål at formidle vigtig viden om brandsikkerhed i børnehøjde, skriver Universe i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

For hvert år er der mennesker, der mister livet eller kommer alvorligt til skade som følge af brand, og der er cirka 60.000 danskere, der oplever brand i deres bolig

En stor del af lørdagens gæster i parken, besøgte den nye udstilling. En af dem var Ib Jansen, en trofast sæsonkortholder som blandt andet blev klogere på placeringen af røgalarmer og også var en tur igennem det brændende hus.

“Udstillingen er rigtig flot lavet og røggangen er meget realistisk, som hvis der virkelig var brand i et hus. Jeg kommer helt sikkert til at besøge Fire Zone flere gange for at prøve det hele igen”, fortæller Ib Jansen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...