Nu kan boligejere og forsamlingshuse søge tilskud til bygningsforbedringer

11. maj 2022 Samfund

Nu kan ejere af boliger, der er opført før 1960, samt bestyrelser for forsamlingshuse i Sønderborg Kommune søge om økonomisk tilskud til bygningsforbedringer.

Formålet med puljen er at højne kvaliteten af boliger i landdistrikterne. Man kan derfor søge puljen, hvis man bor i et landområde i en by med mindre end 4000 indbyggere, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Boligejere og forsamlingshuse kan søge om tilskud til energiforbedringer samt forbedringer, der afhjælper forhold, der udgør sundhedsfare eller brandfare. Derudover kan forsamlingshuse også søge om tilskud til at lave ramper til kørestole.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bygningen skal ikke være bevaringsværdig for at få adgang til puljen, og man kan få op til 40 procent i tilskud.

Puljen uddeles to gange i året, og næste ansøgningsfrist er søndag den 26. juni. Man kan læse mere om puljen samt søge puljen på Sønderborg Kommunes hjemmeside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...