Nu kan der bydes på byggegrunde i Vester Sottrup

6. januar 2021 Erhverv

Ønsker man at bygge nyt på Bagervej eller Johannes Johannsens Vej i Vester Sottrup, så er det nu, man skal til at byde på byggegrundene. Det skal man, fordi de 31 byggegrunde i den nye udstykning er i udbud frem til den 25. januar klokken 12.

”Salget af nye byggegrunde støtter byrådets vision om udvikling af byer og lokalsamfund. Sønderborg Kommune har en klar strategi om at være en kommune, hvor folk vil bosætte sig, og det kræver, at vi sikrer forskellige tilbud, herunder muligheder i vores aktive lokalsamfund”, siger borgmester Erik Lauritzen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det gælder blandt andet for Vester Sottrup, som er en attraktiv bosætningsby, der ligger tæt ved Sønderborgmotorvejen og dermed rigtig godt placeret i forhold til hurtig transport til Sønderborg, Als og resten af Sønderjylland”.

Til- og frakørsel til Sønderborgmotorvejen ligger få kilometer fra Vester Sottrup, og der er kun 12 minutters kørsel til Sønderborg, 27 minutters kørsel til Aabenraa og 35 minutters kørsel til Flensborg.

De nye grunde åbner for meget spændende byggeri, fordi der både kan bygges parcelhuse samt rækkehuse i to etager. Derudover byder udstykningen på et grønt fællesareal til rekreativt brug samt etablering af regnvandsbassin.

”Samtidig har Vester Sottrup meget at byde på for børnefamilier med en meget velfungerende vuggestue og børnehave samt en moderniseret folkeskole. Derudover er der også rigtig gode forenings- og fritidsfaciliteter i byen. Jeg er ikke i tvivl om, at der bliver rift om grundene, for vi har i de senere år mærket en øget interesse for byggeri”, siger Aase Nyegaard, der er formand for Teknik- og Miljøudvalget.

Udstykningen ligger attraktivt i byen med kort afstand til det meste i Vester Sottrup. Her ligger for eksempel børnehus og skolen som naboer. Børnehuset har både vuggestue og børnehave, mens folkeskolen har elever til og med 9. klassetrin. Der er desuden bibliotek, lægehus, bager, indkøb, frisør med videre i Vester Sottrup og så er der et aktivt foreningsliv ved byens haller og idrætsanlæg midt i byen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune har over 70 byggegrunde til salg, som er fordelt i hele kommunen fra Nordborg i nord til Tandslet i syd på Als og til byggegrunde i vest i Rinkenæs og Kværs-Tørsbøl.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Genforeningen 2020, Sønderborg

DGIs Genforeningsstafet nåede frem til Rytterstatuen

14. maj 2021 Genforeningen 2020

Fredag eftermiddag nåede Genforenings-depechen til Sønderborg, hvor den skiftede hænder og det blev DGI-formand Charlotte Bach Thomassen, som skulle løbe den op gennem Dybbøl Banke og videre mod Aabenraa. Med på turen fra Rytterstatuen til Dybbøl Banke var også byrådsmedlemmerne Stephan Kleinschmidt og Jesper Kock, der begge – ligesom DGI-formanden – sagde nogle ord om […]

Læs mere...