Nu kan der bygges bålhytte ved Gråsten Friskole

16. september 2015 Gråsten

Sønderborg Kommune har den 1. juni 2015 modtaget en ansøgning om at opføre et grønt forsamlingshus/bålhytte og en multibane ved Gråsten Friskole, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.download

Sønderborg Kommune giver landzonetilladelse til, som ansøgt, at opføre et ”grønt forsamlingshus” og en multibane på ejendommen, der ligger på Sønderborg Landevej 67, 6300 Gråsten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kommunen vurderer i den konkrete sag, at det grønne forsamlingshus og multibanen har en udformning, placering og anvendelse, der gør, at det ikke er i strid med praksis.

Kommunen ønsker yderligere at støtte op om udnyttelsen af det grønne område i Adsbøl, så det kan benyttes af både friskolen og borgerne i byen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 Kultur, Gråsten

WoodSculpture-kunstnere svinger motorsavene

21. juni 2021 Kultur

Spånerne og savsmulden flyver rundt på havnen i Gråsten, hvor kunstnerne svinger motorsavene for at forvandle træstammer til en særlig genforeningsskulptur, der skal stå i Ahlmannsparken. Der skal skabe en enkelt og helt særlig skulptur, der markerer 100-året for Genforeningen. Værket bliver til ud fra træstammer, der oprindeligt voksede i Ahlmannsparken og derfor skal skulpturen […]

Læs mere...