Nu kan der dyrkes naturfitness ved Lillehavstien i Augustenborg

30. november 2021 Augustenborg
Naturfitnesspladsen AktivSpot. Privat foto
Naturfitnesspladsen AktivSpot. Privat foto

Naturfitnesspladsen AktivSpot har – som alt andet – været Corona-forsinket. Men nu er den her!

AktivSpot er et samarbejde mellem Hertugbyens Udviklingsforum, Midtals Idrætsforening og Sønderborg Kommune, hvor Sundhedsudvalget har støttet projektet med 100.000 kr. En kæmpe tak for det, skriver foreningerne i en pressemeddelelse.

“Formålet med AktivSpot er åbenlyst – alle har godt af motion! Og at AktivSpot placeres ved Lillehavstien giver god mening med tanke på, at vi dermed kan kombinere turen omkring Lillehav med motion”, fortæller Steffan Stuhr, der er tovholder på AktivSpot i Hertugbyens Udviklingsforum.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det kan være familien, der tager turen rundt om Lillehav og afslutter med leg og hygge på AktivSpot. Det kan være motionister, der har styrketræning som en del af deres træningsrutine. Mulighederne er uendelige, det er kun os selv, der sætter grænser. Der er opsat instruktioner ved træningsredskaberne, så alle kan være med”, fortæller Jeanette Myllerup fra bestyrelsen i Midtals Idrætsforening.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Kultur, Sønderborg

Rødskjorterne guider koncertgængere på plads i Alsion

18. januar 2022 Kultur

Koncertsalen i Alsion har solgt alle pladser til aftenens arrangement med Philip Faber og når det er muligt midt i en Coronatid, så skyldes det, at man bruger den såkaldte Superliga-model og deler publikum op i zoner. I Superliga-modellen må der være op til 500 personer i en zone. “Vi har delt selve salen op […]

Læs mere...