Nu kan der købes legetøj i KiDS Coolshop i Borgen

24. september 2020 Erhverv

Torsdag klokken 10 trykkede Christian Vejby på den knap, der fik gitterporten til Borgens nye legetøjsforretning til at gå op – og dermed kunne de første kunder gå indenfor og finde legetøj.

“Vi kunne sagtens have lavet en festlig åbning med nogle helt vilde åbningstilbud, men det er tiden ikke til. Derfor bliver det en stille åbning”, siger butiksejer Christian Vejby til SønderborgNYT.

Butikken hedder KiDs Coolshop og den er i et meget tæt samarbejde med online-butikken CoolShop.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er sammen om at handle ind og det gør, at vores varer både findes i den fysiske butik og på CoolShops hjemmeside. Kunderne får altså det bedste i to verdener. CoolShop er supergode til online og vi er gode en fysisk butik”, siger Christian Vejby, som kommer fra Nordjylland.

“Vi valgte at rykke til Sønderborg, fordi der ikke er en legetøjsbutik i midtbyen og fordi her er et glimrende indkøbscenter. Og så vil jeg lige sige, det er en overraskende flot by”, siger nordjyden, der glæder sig til at betjene kunder.

Artiklen fortsætter under annoncen

“I KiDS Coolshop i Borgen møder kunden butiksejeren og det gør altså en forskel, man møder en ejer, der bare brænder for legetøj. Det kan ikke undgå at skinne igennem”, siger Christian Vejby.

SønderborgNYT sendte direkte tv fra åbningen af den nye legetøjsbutik.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. oktober 2021 Sport, Sønderborg

Sønderborg Billard Club fylder 40 år

18. oktober 2021 Sport

Den 31. oktober kan medlemmerne i Sønderborg Billard Club fejrer klubbens 40 års fødselsdag og det gør de med en klubturnering og en efterfølgende frokost med en enkelt pilsner og en snaps. “Der bliver spillet billard ved klubbens fire borde i lokalet på AGS hver formiddag mellem 9 og 12. Og er der nogen, som […]

Læs mere...