Nu kan der købes legetøj i KiDS Coolshop i Borgen

24. september 2020 Erhverv

Torsdag klokken 10 trykkede Christian Vejby på den knap, der fik gitterporten til Borgens nye legetøjsforretning til at gå op – og dermed kunne de første kunder gå indenfor og finde legetøj.

“Vi kunne sagtens have lavet en festlig åbning med nogle helt vilde åbningstilbud, men det er tiden ikke til. Derfor bliver det en stille åbning”, siger butiksejer Christian Vejby til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Butikken hedder KiDs Coolshop og den er i et meget tæt samarbejde med online-butikken CoolShop.

“Vi er sammen om at handle ind og det gør, at vores varer både findes i den fysiske butik og på CoolShops hjemmeside. Kunderne får altså det bedste i to verdener. CoolShop er supergode til online og vi er gode en fysisk butik”, siger Christian Vejby, som kommer fra Nordjylland.

“Vi valgte at rykke til Sønderborg, fordi der ikke er en legetøjsbutik i midtbyen og fordi her er et glimrende indkøbscenter. Og så vil jeg lige sige, det er en overraskende flot by”, siger nordjyden, der glæder sig til at betjene kunder.

“I KiDS Coolshop i Borgen møder kunden butiksejeren og det gør altså en forskel, man møder en ejer, der bare brænder for legetøj. Det kan ikke undgå at skinne igennem”, siger Christian Vejby.

SønderborgNYT sendte direkte tv fra åbningen af den nye legetøjsbutik.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk