Nu kan der skåles på Skaal på Rådhustorvet

13. maj 2021 Erhverv

Torsdag blev der åbnet for både indgangsdør og ølhaner hos Skaal på Rådhustorvet i Sønderborg – og efter en travl torsdag morgen, hvor det sidste lige skulle gøres klar og tjekkes efter, så kom åbningen endelig og det har den daglige leder, Henrik Danekilde set frem til:

“Vi har brugt meget tid på at forandre Brøggeriet til Skaal og her er det øllet, som det handler om og vores menukort er med retter, som passer til vores øl”, siger Henrik Danekilde, som glæder sig over, at det nu er gæster og god service, det skal handle om.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller videre, at interessen for stedet har været stor.

“Og i dagene op til åbningen er der rigtigt mange, som har bestilt bord, så de bliver blandt de første gæster hos Skaal”.

Torsdag er ølspecialist Jens Ungstrup fra Rekom også på Rådhustorvet, hvor han vil følge åbningen på tætteste hold.

“Jeg har altid interesseret mig for øl og jeg har rejst verden rundt og smagt alle mulige”, siger ølambassadør Jens Ungstrup fra til SønderborgNYT. Det er Rekom, der står bag Skaal, Heidis Bierbar og mange andre barer i Skandinavien.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med Jens Ungstrup i huset, så kan ølentusiater få en god snak om de 48 forskellige slags øl, der kan købes på Skaal.

Du kan SE BILLEDER HER .

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juni 2022 112, Sønderborg

Bådmotor stjålet

27. juni 2022 112

På et tidspunkt i perioden fra tirsdag til søndag er der stjålet en bådmotor fra en båd, der lå ved kajen Sundgade. “Det er en 6 HK motor”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet.

Læs mere...