Nu kan der søges projekt-penge i Sol og Strands Lokale Håndsrækning

17. januar 2021 Augustenborg

Legeplads i Skovby, bænke på Broager Land, Gråsten Æblefestival, Rendberg Legeplads og julemarked. Det er blot nogle af de projekter, som Sol og Strands Lokale Håndsrækning har støttet de seneste to år. Nu åbner Sol og Strand igen for ansøgninger og bureauchef Henrik Høi håber, at mange foreninger og ildsjæle vil benytte muligheden for at få del i en pulje på i alt 40.000 kroner.

“Vi ved fra tidligere uddelinger, at der lokalt findes et meget stort engagement og idérigdom, og derfor er det en stor glæde at kunne medvirke til at understøtte projekter, som har betydning for ikke alene fastboende men også for sommerhusejere og feriegæster”, fortæller Henrik Høi i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ansøgningsfristen er 15. februar og herefter vil tre projekter blandt alle indkomne ansøgninger blive udvalgt af lokalkontoret. Det bliver efterfølgende op til ejerne af sommerhuse i Sønderborg, Haderslev, Kolding og Aabenraa kommuner at afgøre, hvordan pengene skal fordeles mellem de tre nominerede projekter.

“Kun fantasien sætter grænser for, hvilke projekter man kan søge om penge til. Det eneste kriterie er, at der skal være tale om projekter i de områder, vi udlejer sommerhuse. I og med at vi her i Augustenborg varetager udlejning og servicering af sommerhuse i et område fra Kolding i nord og til Sønderhav i syd, er der mange foreninger og ildsjæle, der kan komme i spil”, siger Henrik Høi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er muligt at ansøge via Sol og Strands hjemmeside.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Politik

Kulturnatten skal organiseres på en anden måde

2. februar 2023 Kultur

Kultur & Idrætsnatten har været organiseret på samme måde siden 1997 og nu synes de folkevalgte i Udvalget for Kultur, Idræts og Medborgerskab, at det skal gøres anderledes. “Vi vil gerne have, at Kulturnatten breder sig op i midtbyen og også, at den involverer handlen”, siger udvalgsformand Christel Leiendecker til SønderborgNYT. I de tidligere år […]

Læs mere...