Nu kan der søges penge hos SE Vækstpulje

12. februar 2019 Erhverv

Ved den seneste ansøgningsrunde fik 61 ansøgere penge fra SE Vækstpulje. De har fået tilskud til alt fra at købe nyt udstyr til klubben og renovere eksisterende bygninger til at føre et kulturelt projekt ud i livet eller få sat skub i en nyopstartet virksomhed.

Fælles for de mange projekter, som har fået bevilget penge fra SE Vækstpulje, er, at de er med til at skabe vækst og udvikling i lokalsamfundet i Syddanmark. Et formål som SE Vækstpulje er sat i verden for.

“Med pengene i SE Vækstpulje kan vi give det ekstra finansielle skub, som nogle gange skal til for at eksempelvis en forening kan få nyt liv og skabe lokalt sammenhold eller en virksomhed i sin spæde start kan vokse”, fortæller Peter Jørgensen, formand for SE Vækstpulje, i en pressemeddelelse,

Artiklen fortsætter under annoncen

I 2018 støttede SE Vækstpulje 193 projekter inden for foreningslivet, innovation, idræt, musik og kultur samt uddannelse og forskning.

Alle interesserede ansøgere kan klikke HER på SE-Vækstpulje for at læse nærmere om formål og ansøgningskrav for SE Vækstpulje.

Det er også her, man udfylder ansøgningsformularen.

Ansøgningsfrist for SE Vækstpulje er 1. marts.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. marts 2023 Sport, Sønderborg

Se hvordan det er gået billardspillerne

26. marts 2023 Sport

Sønderborg Billard Club har igen været ved bordene og spille turneringskampe – og en enkelt spiller skal – efter at have vundet Regionsfinalen videre til Landsfinalen. Oldboys Kegler Birger Segalt vandt Regionsfinalen og er videre til Landsfinalen. Serie 2 Sønderborg 1 – Gråsten 2: 8 – 0. Sønderborg er nr. 1 og vinder puljen. Vindere: […]

Læs mere...