Nu kan der søges penge hos SE Vækstpulje

12. februar 2019 Erhverv

Ved den seneste ansøgningsrunde fik 61 ansøgere penge fra SE Vækstpulje. De har fået tilskud til alt fra at købe nyt udstyr til klubben og renovere eksisterende bygninger til at føre et kulturelt projekt ud i livet eller få sat skub i en nyopstartet virksomhed.

Fælles for de mange projekter, som har fået bevilget penge fra SE Vækstpulje, er, at de er med til at skabe vækst og udvikling i lokalsamfundet i Syddanmark. Et formål som SE Vækstpulje er sat i verden for.

“Med pengene i SE Vækstpulje kan vi give det ekstra finansielle skub, som nogle gange skal til for at eksempelvis en forening kan få nyt liv og skabe lokalt sammenhold eller en virksomhed i sin spæde start kan vokse”, fortæller Peter Jørgensen, formand for SE Vækstpulje, i en pressemeddelelse,

Artiklen fortsætter under annoncen

I 2018 støttede SE Vækstpulje 193 projekter inden for foreningslivet, innovation, idræt, musik og kultur samt uddannelse og forskning.

Alle interesserede ansøgere kan klikke HER på SE-Vækstpulje for at læse nærmere om formål og ansøgningskrav for SE Vækstpulje.

Det er også her, man udfylder ansøgningsformularen.

Ansøgningsfrist for SE Vækstpulje er 1. marts.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...