Nu kan du downloade Sundhedskortet til din mobiltelefon

1. juni 2021 REGIONALT

Appen ’Sundhedskortet’ ligger klar til download til både Android og iOS og giver fra i dag danskerne adgang til en ny, nem og bekvem måde at medbringe det gule sundhedskort.

Ved at downloade Sundhedskortet kan du få det velkendte gule sundhedskort som app på din mobil, så du altid har dit sundhedskort lige ved hånden. Hvis du har børn, kan du automatisk se dine børns sundhedskort i appen.

”Sundhedskort-appen har flere fordele og for nogle er det nemmere end kortet, appen er bedre sikret mod misbrug, og man har børnenes kort, selvom de for eksempel har adresse hos den anden forælder. For dem, der hellere vil beholde kortet, er der også mulighed for det. Vi er i en overgangsperiode, hvor vi bliver mere digitale, men vi skal have alle med. Derfor kører vi med både-og lidt endnu”, siger regionsrådsformand Stephanie Lose i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Sundhedskort-appen er endnu et eksempel på, at digitalisering gør hverdagen lettere for danskerne. I dag har vi altid vores mobiltelefon på os, og med Sundhedskort-appen er man sikker på altid at have sit eget og børnenes sundhedskort lige ved hånden, når man skal til lægen, på apoteket eller ned og have taget en coronatest”, siger sundhedsminister Magnus Heunicke.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture-kunstnerne er klar til at vise skulpturerne frem

25. juni 2022 Kultur

Fredag eftermiddag lagde kunsterne i WoodSculpture værktøjet fra sig og de alle var blevet færdige med hver sin Tour de France-inspirerede skulptur, som stadig står på Slotskajen. “Lørdag klokken 13 kommer skulpturmodtagerne og andre til en fælles afslutning og ser skulpturerne og de tidligere år har det været sådan, at modtagere straks skulle køre deres […]

Læs mere...