Nu kan du hente din vegetarmenu hos Min Købmand

8. januar 2019 Erhverv

Min Købmand i Sønderborg og ‘Vegetar for alle’ har lavet et samarbejde, der gør det nemt for dig at få en kødløs dag i ugen og samtidig blive inspireret af vores nemme vegetaropskrifter. Vi har lavet fem forskellige vegetarmenuer, så du kan vælge den, der passer bedst til dig, skriver ‘Vegetar for alle’ til SønderborgNYT.

Du kan bestille via MobilePay og hente når det passer dig, samme dag, inden 19:45, hos Min Købmand i Sønderborg.

Prisen pr menu er 59 kroner og der er til to personer. Råvarerne er så vidt muligt økologiske og der er et minimalt madspild.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bestilling er via MobilePay eller direkte ved disken hos Min Købmand i Sønderborg.

MobilePay nr.: 61276733, skriv i kommentarfeltet den menu du ønsker ”Menu Nr ”

Hvis du vil se, hvilke menuer du kan vælge mellem, så Min Vegetar Dag, du kan også kigge forbi købmandsbutikken og lade dig inspirere.

Se mere HER på Min Vegetar Dag

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk