Nu kan du købe helt speciel takeaway i NUS i Jernbanegade

3. august 2021 Erhverv
Maja Grønning Lindhardt og medarbejder Nanna Hollænder.
Maja Grønning Lindhardt og medarbejder Nanna Hollænder.

Caroline Grønning Lindthardt og hendes ægtefælle, Maja Grønning Lindhardt, har i dag, tirsdag, åbnet NUS som er et takeawaysted i Jernbanegade. Her bydes der på farve- og smagsoplevelser, hvor nydelsen er det allervigtigste.

“Vi er madnørder med et meget stort N og den glæde vil vi gerne dele ud her i Sønderborg, hvor vi bidrager med noget, som byen ikke tidligere har haft. Nemlig specielle smagsoplevelser, som er tryllet frem helt fra bund med de allerbedste råvarer”, siger Caroline Grønning Lindhardt til SønderborgNYT. Hun er vokset op i Sønderborg, men har været i Odense i nogle år.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og det er i Odense, jeg mødte Maja, som jeg nu er gift med”, siger Caroline Grønning Lindhardt, der venter barn sidst i august.

“Vi har i forvejen en søn og vi valgte en donor fra Uganda, så vores søn er halvt dansk og halvt afrikansk, så vi er lidt specielle og det er noget, som gerne fortæller åbent om. Også om at vi er to kvinder, som er gift med hianden”.

De to kvinder sætter de forskellige retter, som er på kortet, sammen.

“Og fordi vi går meget op i gode smagsoplevelser, så ser vi gerne, at vores kunder vælger retterne, som de er på kortet fremfor eksempelvis at bede om andre salater”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kvinderne i NUS er lige for tiden i gang med at finde ud af, hvilke af de lokale leverandører, de skal have lavet aftaler med. Køber man en kop kaffe, så den lavet på kaffebønner fra Als Risteri.

”Folk kan bare kontakte os, når de skal have leveret mad til brylluper, fødselsdage og babyshower – vi er altid friske på en udfordring. Alt kan lade sig gøre, vi er eksperter i at finde de helt rigtige løsninger”, siger Caroline Grønning Lindhardt.

Der er åbent alle ugens dage mellem klokken 11 og klokken 19 – og du kan se mere på NUS’ hjemmeside .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. oktober 2022 112, Sønderborg

Overvågningskameraer må ikke flytte problemerne til andre steder

3. oktober 2022 112

Tryghed i nattelivet er væsentligt for Venstre og derfor har vi støttet opsætning af kameraer på risikosteder, ligesom vi støtter oprettelsen af nattelivszoner, siger politisk ordfører for Venstre i Sønderborgs byråd, Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT. “Kameraerne kan dog ikke stå alene og en aktiv politi-tilstedeværelse er stadig nødvendig, ligesom der løbende skal følges med […]

Læs mere...