Nu kan du købe helt speciel takeaway i NUS i Jernbanegade

3. august 2021 Erhverv
Maja Grønning Lindhardt og medarbejder Nanna Hollænder.
Maja Grønning Lindhardt og medarbejder Nanna Hollænder.

Caroline Grønning Lindthardt og hendes ægtefælle, Maja Grønning Lindhardt, har i dag, tirsdag, åbnet NUS som er et takeawaysted i Jernbanegade. Her bydes der på farve- og smagsoplevelser, hvor nydelsen er det allervigtigste.

“Vi er madnørder med et meget stort N og den glæde vil vi gerne dele ud her i Sønderborg, hvor vi bidrager med noget, som byen ikke tidligere har haft. Nemlig specielle smagsoplevelser, som er tryllet frem helt fra bund med de allerbedste råvarer”, siger Caroline Grønning Lindhardt til SønderborgNYT. Hun er vokset op i Sønderborg, men har været i Odense i nogle år.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og det er i Odense, jeg mødte Maja, som jeg nu er gift med”, siger Caroline Grønning Lindhardt, der venter barn sidst i august.

“Vi har i forvejen en søn og vi valgte en donor fra Uganda, så vores søn er halvt dansk og halvt afrikansk, så vi er lidt specielle og det er noget, som gerne fortæller åbent om. Også om at vi er to kvinder, som er gift med hianden”.

De to kvinder sætter de forskellige retter, som er på kortet, sammen.

“Og fordi vi går meget op i gode smagsoplevelser, så ser vi gerne, at vores kunder vælger retterne, som de er på kortet fremfor eksempelvis at bede om andre salater”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kvinderne i NUS er lige for tiden i gang med at finde ud af, hvilke af de lokale leverandører, de skal have lavet aftaler med. Køber man en kop kaffe, så den lavet på kaffebønner fra Als Risteri.

”Folk kan bare kontakte os, når de skal have leveret mad til brylluper, fødselsdage og babyshower – vi er altid friske på en udfordring. Alt kan lade sig gøre, vi er eksperter i at finde de helt rigtige løsninger”, siger Caroline Grønning Lindhardt.

Der er åbent alle ugens dage mellem klokken 11 og klokken 19 – og du kan se mere på NUS’ hjemmeside .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. september 2021 Kultur, Gråsten

Gråsten Æblefestival er klar til Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave

19. september 2021 Kultur

Gråsten Æblefestival har en workshop i Den Kongelige Køkkenhave, når der er Høstmarked på fredag og lørdag. “Vi har en bod, hvor vi presser æbler til most og vi sælger også friskplukkede Gråstenæbler”, siger Kaj Nielsen fra Æblefestivallens styregruppe. Derudover kan man købe: Pasteuriseret most på flasker og Grafensteiner Apfelbrand – en snaps fremstillet af […]

Læs mere...