Nu kan du komme med på begynder-løbeholdene i Augustenborg

17. januar 2022 Kultur
Foto: Augustenborg Løbeklub
Foto: Augustenborg Løbeklub

Tirsdag 25.januar kl 17.30 mødes vi i forhallen i Augustenborg Hallerne og begynder på et 24 ugers program for utrænede, der gerne vil løbe, jogge eller gå. Mødetid derefter vil være tirsdage og torsdage kl 17.30.

Der vil være en god introduktion, så du kan bestemme dig for om du vil med på jog/løb eller gå-holdet. Der er flere hold at vælge imellem alt efter distance og tempo, så vi finder lige netop det som passer til dig.

Du kan f.eks. være med på Gå-holdet, som går 1-times tid i tempo ca. 5-6 km/time rundt i vores skønne omgivelser, skriver Augustenborg Løbeklub i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan være med på vores hold for helt nybegyndere, God Start, som vil jogge/løbe efter DGI 24 ugers-program, som ender med, du kan komme op og jogge/løbe 5 km. efter de 24 uger. Vi starter helt fra begyndelsen, hvor der vil være blandet jog og gang for at undgå skader og bevare god motivation, så du føler små fremskridt hver uge.

Hvis du kan afsætte ca. 30-40 minutter hver tirsdag/torsdag til nybegynder-løb, vil vi kunne få dig fra sofa-niveau til 5 km jog/løb i løbet af de 24 uger, vel at mærke uden at du synes, det går for hurtigt frem, du vil bare opleve en dejlig udvikling, hvor du får det godt med dig selv og får mere overskud i hverdagen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du oven i købet skulle være tilmeldt f.eks. Royal Run, vil du sikkert fint kunne deltage med god success, eller du bare ønsker at komme i bedre form.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...