Nu kan du komme med på begynder-løbeholdene i Augustenborg

17. januar 2022 Kultur
Foto: Augustenborg Løbeklub
Foto: Augustenborg Løbeklub

Tirsdag 25.januar kl 17.30 mødes vi i forhallen i Augustenborg Hallerne og begynder på et 24 ugers program for utrænede, der gerne vil løbe, jogge eller gå. Mødetid derefter vil være tirsdage og torsdage kl 17.30.

Der vil være en god introduktion, så du kan bestemme dig for om du vil med på jog/løb eller gå-holdet. Der er flere hold at vælge imellem alt efter distance og tempo, så vi finder lige netop det som passer til dig.

Du kan f.eks. være med på Gå-holdet, som går 1-times tid i tempo ca. 5-6 km/time rundt i vores skønne omgivelser, skriver Augustenborg Løbeklub i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan være med på vores hold for helt nybegyndere, God Start, som vil jogge/løbe efter DGI 24 ugers-program, som ender med, du kan komme op og jogge/løbe 5 km. efter de 24 uger. Vi starter helt fra begyndelsen, hvor der vil være blandet jog og gang for at undgå skader og bevare god motivation, så du føler små fremskridt hver uge.

Hvis du kan afsætte ca. 30-40 minutter hver tirsdag/torsdag til nybegynder-løb, vil vi kunne få dig fra sofa-niveau til 5 km jog/løb i løbet af de 24 uger, vel at mærke uden at du synes, det går for hurtigt frem, du vil bare opleve en dejlig udvikling, hvor du får det godt med dig selv og får mere overskud i hverdagen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du oven i købet skulle være tilmeldt f.eks. Royal Run, vil du sikkert fint kunne deltage med god success, eller du bare ønsker at komme i bedre form.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Erhverv, Sønderborg

Kommunen rokerer i ledelsen

30. maj 2023 Erhverv

Carina Scheelke stopper den 10. juni som HR-chef i Sønderborg Kommune. Det er et ønske om at flytte tættere på børn og børnebørn, der gør, at Carina Scheelke rykker til Silkeborgområdet, hvor hun har fået job som afdelingsleder i Silkeborg Ungdomsskole. Derfor konstitueres Leder af Sundhedscenteret Christina Bakke som ny chef for HR i de […]

Læs mere...