Nu kan du snart bestille Alsik to Go

28. marts 2021 Erhverv
ALSIK to GO
ALSIK to GO

Det er jævnlig sket, at der er nogle, som har ringet og spurgt efter et bord i en af Hotel Alsiks restauranter og så er blevet mødt af et: Desværre.

“Det er selvfølgelig dejligt at have fuldt hus, men det er samtidig trist at skuffe nogle mennesker. Derfor tilbyder vi fra den 8. april Alsik to Go, så flere får chancen for at smage vores dejlige mad”, siger Hotel Alsiks stjernekok, Jesper Koch, til SønderborgNYT.

Alsik to Go er eksempelvis til manden, der vil overraske fruen og resten af familien med en dejlig middag. Samtidig er det et brugbart alternativ til dem, der forgæves ringer for at få plads ved et bord i en af restauranterne.

Alle de retter, som kan bestilles både hverdage og i weekender, bliver lagt op på alsik.dk/togo – og man kan også finde dem via Alsiks hjemmeside.

Restaurant Alsiks kokke har gjort sig umage for at kræse om retterne, finde en god bæredygtig emballage, udvælge de bedste råvarer og ikke mindst tilsætte godt håndværk – alt sammen for, at du kan nyde en bid af Alsik lige der, hvor det passer dig bedst.

“Retterne er fra Restaurant Alsiks menukort og de pakkes omhyggeligt, så de ikke taber i kvalitet på køreturen hjem”, siger Jesper Koch og tilføjer:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er jo også en god mulighed for turisterne i sommerhusene, at de kan bestille god mad på Hotel Alsik, så de selv slipper for at stå ved komfuret”.

Der kan bestilles mad til op til ti kuverter – og der skal bestilles online, hvor udvalg og procedure er nøje beskrevet.

“Hvis der er flere end ti, som skal spise med, så kan man bestille en ekstra gang”, siger stjernekokken.

Retterne skal hentes på det tidspunkt, der skrives ved bestillingen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. december 2022 Kultur, Sønderborg

Nu sidder Inge Adriansen på sin bænk

4. december 2022 Kultur

Søndag blev skulpturen ‘Forundringparat’, en bronzeskulptur af  tidligere museumsinspektør Inge Adriansen, afsløret på Strandpromenaden. Inge Adriansen, som døde i 2017, godkendte selv skulpturen, som blev forsinket på sin rejse fra lille model til færdig skulptur. “Det tog flere år at få finanseringen på plads og vi kan i dag takke ni sponsorer for, at vi […]

Læs mere...