Nu kan du snart se kunst i Den Røde Lade på Gråsten Landbrugsskole

14. maj 2022 Kultur
Arkivfoto
Arkivfoto

Efter to magre år med corona og aflysninger er det nu endelig så vidt, at kunstnerne fra Flensborg Fjords Kunst- og Kulturforening igen kan indtage Den røde Lade på Gråsten Landbrugsskole og vise deres kunstværker.

Sidste gang, det var muligt, var i 2019, og man kan mærke på tilslutningen, at det er et populært sted at udstille. 40 kunstnere har tilmeldt sig. Foreningen har valgt, at der i år ikke er et samlet tema for udstillingen, så man kan vente sig mange spændende ting, skriver Flensborg Fjords Kunst- og Kulturforening, FFKK, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udstillingen åbner lørdag den 21. maj klokken 15 med åbningstale af Flensborgs overborgmester Simone Lange. Musik under ferniseringen er med Angelika Arft og Birgit Schröder, som spiller folk og jazz. Alle er meget velkomne til at deltage.

Derefter er udstillingen åben lørdage, søndage og helligdage fra kl. 11-17 indtil den 25. juni, hvor der holdes ’finishering’.

Der er gratis adgang i udstillingens åbningstider, og man vil kunne møde forskellige kunstnere, fordi udstillerne skiftes til at holde ’vagt’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Igen i år samarbejder FFKK med foreningen Kultur I Gråsten – som tidligere hed Kulturlandsbyen6300 – og Gråsten Landbrugsskole.

Den Røde Lade er et helt specielt sted at se kunst, så her er et oplagt mål for weekendturene. Adressen er Fiskbækvej 15, 6300 Gråsten, sidste indkørsel ved landbrugsskolen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...