Nu kan du tage duelighedsbevis til sejlads

9. oktober 2019 Samfund

Har man båd eller overvejer at anskaffe sig én, er det hensigtsmæssigt med et duelighedsbevis, både for sin egen og andres sikkerheds skyld.

Vi udbyder kursus i navigation, som afsluttes med duelighedsprøven. Der er opstart onsdag den 23. oktober i Sønderborg kl. 19-21:45 i Aftenskolernes Hus, skriver LOF Syd i en pressemeddelelse.

På kurset bliver der undervist i søsikkerhed, søregler samt brug af søkort, kompas, log og lod. Speedbådssejlads vil indgå i pensum, og derfor gælder duelighedsbeviset også til speedbåd. Der vil være udgifter til materialer samt prøvegebyr – du kan tilmelde dig og se prisen på LOF Syds hjemmeside eller høre nærmere på tlf. 2573 4210.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er et krav, at deltagerne selv kan stille båd til rådighed til prøven, ellers skal der yderligere medregnes bådleje.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...