Nu kan du tage duelighedsbevis til sejlads

9. oktober 2019 Samfund

Har man båd eller overvejer at anskaffe sig én, er det hensigtsmæssigt med et duelighedsbevis, både for sin egen og andres sikkerheds skyld.

Vi udbyder kursus i navigation, som afsluttes med duelighedsprøven. Der er opstart onsdag den 23. oktober i Sønderborg kl. 19-21:45 i Aftenskolernes Hus, skriver LOF Syd i en pressemeddelelse.

På kurset bliver der undervist i søsikkerhed, søregler samt brug af søkort, kompas, log og lod. Speedbådssejlads vil indgå i pensum, og derfor gælder duelighedsbeviset også til speedbåd. Der vil være udgifter til materialer samt prøvegebyr – du kan tilmelde dig og se prisen på LOF Syds hjemmeside eller høre nærmere på tlf. 2573 4210.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er et krav, at deltagerne selv kan stille båd til rådighed til prøven, ellers skal der yderligere medregnes bådleje.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. september 2022 Politik, Sønderborg

Tirsdag afgøres det om Skøjtebanen kommer op

30. september 2022 Politik

Skøjtebanen i Sønderborg åbner normalt hvert år i november eller december afhængig af vejret. Elforbruget til opbygning og til at fryse is på banen er højt. Det samme er de tekniske vedligeholdelsesomkostninger. På tirsdag skal Teknik-, By- og Boligudvalget beslutte, om Skøjtebanen skal stilles op eller om den ikke skal. Forvaltningen anbefaler, at skøjtebanen ikke […]

Læs mere...