Nu kan du tilmelde dig Erhvervstræf 2020

24. januar 2020 Erhverv

Den 17. marts kl. 15.00 slår Business College Syd, Søndre Landevej 30 i Sønderborg dørene op for Erhvervstræf 2020. Kommunen og Vækstrådet inviterer til erhvervstræffet for fortsat at styrke den løbende dialog med erhvervslivet. Alle virksomheder er velkomne. Sidste år var der over 200 deltagere.

“Der er meget spændende og relevante emner på programmet igen i år. Nogle af vores helt store projekter er på dagsordenen, og vi håber at få en god dialog om, hvordan vi som område og virksomhed får mest muligt ud af dem”, siger borgmester Erik Lauritzen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Den tætte dialog med virksomhederne er særdeles værdifuld og danner grundlaget for gode resultater i samarbejdet mellem virksomheder, kommune og vækstråd. Jeg håber derfor, at der også i år kommer mange virksomheder til erhvervstræffet”, siger formanden for bestyrelsen for Sønderborg Vækstråd, Henrik Raunkjær.

På erhvervstræffet vil der være stande med information om Tour de France og mulighederne for markedsføring, erhvervsturisme, toolbox til virksomhedernes rekruttering, tilflytterservice, partnerjob-ordningen, byggesagsbehandling, sundhed, fødevarenetværket, erhvervsgrunde, Vækstrådet, Jobcentret CLEAN-klyngen, leverandør til Kommunen og sikkerhed til forebyggelse af indbrud i virksomheden.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Takket være virksomhedernes input kan vi løbende arbejde på at forbedre rammerne for erhvervslivet i Sønderborg Kommune”, siger formanden for Erhvervsudvalget, Gerhard Bertelsen, der glæder sig til Erhvervstræf 2020.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og være i dialog med lokale byrådspolitikere, virksomheder, Sønderborg Vækstråd og Sønderborg Kommune.

Arrangementet er gratis, og tilmelding foregår HER på LINKET

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk