Nu kan gravide og kvinder med babyer komme til pilates i Dybbøl

26. juli 2021 Erhverv
Isabella Mary-Ann viser en af øvelserne
Isabella Mary-Ann viser en af øvelserne

Den 10. august kan gravide kvinder komme til pilates hos Isabella Mery-Ann i Aktiv Fysioterapi i Dybbøl.

“Når jeg samler et hold med gravide til pilates, så er det for at hjælpe kvinderne med at beskytte deres bækkenbund. Gravide kan få udfordringer med mavemusklerne og bækkenbunden og fordi pilates går i dybden, så er det med til at beskytte”, siger pilates-instruktør Isabella Mery-Ann, der har taget sin uddannelse i Randers.

På et hold er der otte til ti gravide kvinder.

“Og det er rigtigt godt for kvinderne, at de kommer med på et hold. Så kan de snakke graviditet med hinanden og måske bliver nogle af dem venner”, siger pilates-instruktøren til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er også hold for kvinder, som har fået deres barn. De såkaldte efterfødselshold.

“Under graviditeten har kvinderne jo haft en virkelig store mave og mavesmusklerne er delte. På efterfødselsholdene får kvinderne deres form igen og får en masse velvære”.

Isabella Mery-Ann har også Mor- og Barnhold og det betyder, at de nybagte mødre kan have deres baby med til pilates i Aktiv Fysioterapi.

“Øvelserne har selvfølgelig fokus på mødrene, men babyerne indgår i dem”.

Isabella Mery-Ann tilføjer, at der hver gang sluttes med afspænding.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så kvinder går altid herfra med følelsen af at være blevet trænet igennem og med en følelse af indre ro og velvære”, siger Isabella Mery-Ann, som mener, at det er godt for kvinder med mindre børn, at de – udover at de gør noget godt for deres krop og deres velbefindende – har aftaler med andre kvinder og kommer ud af hjemmet.

“Og på pilates-holdene kommer de til at kende hinanden rigtigt godt”.

Du kan læse mere og tilmelde dig HER på aktivfys.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...