Nu kan lokale idrætsforeninger søge støtte til at male by og land Tour de France-gul

20. april 2022 Tour de France
Nis Peter Thyssen, filialdirektør i Danske Bank Sønderborg
Nis Peter Thyssen, filialdirektør i Danske Bank Sønderborg

Nu kan idrætsforeninger, som er medlem af DGI Sønderjylland, søge om økonomisk bidrag, hvis de har en fantastisk idé, der kan gøre Tour de France-ruten endnu mere festlig i Sønderborg-området.

Det er Danske Bank, der har givet 100.000 kroner til en særlig Tour de France-pulje, som idrætsforeninger kan søge.

”I Danske Bank ønsker vi at støtte de frivillige initiativer, som kan bidrage til at gøre dagen til en endnu større oplevelse for os alle. Sammen med vores afdeling Forening Direkte stiller vi derfor 100.000 kroner til rådighed”, siger Nis Peter Thyssen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nis Peter Thyssen, der er filialdirektør i Danske Bank i Sønderborg, er også en del af det udvalg, der skal afgøre, hvilke foreninger der kan få tilskud til at gøre den gule fest lidt sjovere.

”Forening Direkte er skabt for at gøre den økonomiske administration i foreninger så nem som mulig, så foreningerne i endnu højere grad kan bruges på det, de brænder for. Vi glæder os meget over den samarbejdsaftale, vi har lavet med DGI Sønderjylland frem mod Touren”, siger Nis Peter Thyssen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er fra den 1. til den 3. juli, Tour de France kommer til Danmark og den 3. juli rammer Tour-feltet og hele dets karavane landevejene i Sønderborg-området, men det er ikke kun forbeholdt idrætsforeninger med landevejscykling på programmet at deltage i festlighederne. Uanset hvilken idræt, der er tale om, er det en anledning til at dyrke og styrke fællesskabet blandt medlemmerne.

”Det er en unik lejlighed, at Tour de France er i Danmark. Vi mærker tydeligt den eufori, der allerede er omkring løbet, og vi håber, at vi med denne pulje i samarbejde med Danske Bank, kan bidrage til endnu mere fællesskab og samvær lokalt i den enkelte forening. Vi håber, at vores foreninger ser muligheder for at gøre noget kreativt, sjovt og hyggeligt for fællesskabet omkring en unik begivenhed i vores landsdel”, siger Thomas Sørensen, direktør i DGI Sønderjylland.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis foreninger har en idé til et festligt initiativ, der styrker fællesskabet, så kan du foreningen søge midler fra puljen. Aktiviteten skal afvikles langs Tour de France-ruten den 3. juli og puljen er forbeholdt foreninger i DGI Sydøstjylland og DGI Sønderjylland og midlerne kan ikke benyttes til at støtte foreningernes daglige drift.

Der er ansøgningsfrist senest 1. maj og de foreninger, som får andel i støtten, kan forvente at modtage direkte besked senest den 15. maj.

Der kan søges op til 5.000 kroner til aktiviteter og der kan søges her.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
19. maj 2022 Erhverv, Nordborg

Skal du med til Klovneløb?

19. maj 2022 Erhverv

Den 29. maj fra kl. 13.30-16.30 er der Klovneløb i Nordborg og det har til formål at samle familier og venner til en hyggelig dag i en god sags tjeneste. Med løbet samles der ind til den landsdækkende forening Danske Hospitalsklovne, så endnu flere hospitalsklovne kan komme ud og glæde børn og unge, der må […]

Læs mere...