Nu kan plejehjemsbrugere få besøg i haven eller på terrassen

29. april 2020 Samfund

Siden marts måned har beboere på plejecentre, Center for Kortidspladser og i centernære ældreboliger måttet undvære besøg af deres kære på grund af besøgsforbuddet i forbindelse faren for Corona-smitte. Men nu kan beboerne igen få besøg af pårørende på udearealer, hvis der kan sikres forsvarlige forhold.

Social- og Seniorudvalget har netop besluttet, at der genåbnes for besøg på udearealer, som på beboeres egen terrasse, i besøgstelt eller pavillon, skriver Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der vil også – i samarbejde mellem borger, pårørende og personale – kunne blive mulighed for gåture for beboere på Center for korttidspladser og i centernære ældreboliger.

Hver beboer kan få to besøg pr uge enten som besøg på terrasse i besøgstelt, pavillon eller en gåtur, indtil der ligger yderligere retningslinjer fra myndighederne om genåbning af besøg.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. oktober 2021 Uddannelse, Sydals

Nu skal børn finde ud af om kål smager godt

25. oktober 2021 Uddannelse

135 skoleklasser i Sønderborg Kommune deltager, når GoCook Smagekassen lander på 4 ud af 5 grund- og specialskoler i landets største madaktivitet på skolerne. Her skal børnene udforske kålens verden bevæbnet med pander og kokkekniv. Det store spørgsmål er: Smager kål godt? ”Spidskål og grønkål er blevet populær hos mange voksne, men kål har lidt […]

Læs mere...