Nu kan plejehjemsbrugere få besøg i haven eller på terrassen

29. april 2020 Samfund

Siden marts måned har beboere på plejecentre, Center for Kortidspladser og i centernære ældreboliger måttet undvære besøg af deres kære på grund af besøgsforbuddet i forbindelse faren for Corona-smitte. Men nu kan beboerne igen få besøg af pårørende på udearealer, hvis der kan sikres forsvarlige forhold.

Social- og Seniorudvalget har netop besluttet, at der genåbnes for besøg på udearealer, som på beboeres egen terrasse, i besøgstelt eller pavillon, skriver Sønderborg Kommune.

Der vil også – i samarbejde mellem borger, pårørende og personale – kunne blive mulighed for gåture for beboere på Center for korttidspladser og i centernære ældreboliger.

Hver beboer kan få to besøg pr uge enten som besøg på terrasse i besøgstelt, pavillon eller en gåtur, indtil der ligger yderligere retningslinjer fra myndighederne om genåbning af besøg.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2022 Uddannelse, Sønderborg

Tre elever fra Det Blå Gymnasium fik en pris for deres præstation i Nationaløkonomi

28. november 2022 Uddannelse

Forleden deltog tre elever fra Det Blå Gymnasium – Max Victor Møller Nielsen, Kasper Møller Johnsen og Nikolaj Palmelund Jessen – i DM i Nationaløkonomi, skriver gymnasiet i en pressemeddelelse. Årets tema var Bæredygtig samfundsøkonomi – udfordringer og økonomisk politiske løsninger på kort og/eller langt sigt. Eleverne tog prisen, Buchanan Policy Price, for deres præstation. […]

Læs mere...