Nu kan Restaurant Karikatur fortælle hvor de flytter hen

Her skal Karikatur ha' adresse: Foto: Ole Kæhler
Her skal Karikatur ha' adresse: Foto: Ole Kæhler
3. februar 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Restaurant Karikatur er på vej væk fra Borgen, hvor der bliver rykket rundt på en del af butikkerne og nu kan restaurantchef Stine Enevoldsen og og køkkenchef Casper Nissen fortælle, at Karikatur flytter i Jernbanegade nummer 26.

“Det er mellem Synoptik og Lagkagehuset, hvor der tidligere har været andre restauranter”, siger Stine Enevoldsen til SønderborgNYT.

Begge føler sig sikre på, at det nok skal lykkes at få succes i de nye rammer, hvor de forventer at være klar til at tage imod gæster fra slutningen af februar eller senest i starten af marts.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Rigtig mange kender allerede Karikatur og det eneste nye bliver rammerne. Alt andet bliver som her i Borgen”, siger Casper Nissen og tilføjer:

“Lokalet er mindre end her, hvor der er langt mellem bordene, så det bliver mere intimt i Jernbanegade, hvor der bliver plads til mellem 30 og 36 gæster”.

Stine Enevoldsen fortæller, at i dag, lørdag, der kører de det sidste selskab i det nuværende lokale – og så er der et vinarrangement med Wohlenberg på tirsdag.

“Og så kan vi pakke alting ned og flytte en del af det i Jernbanegade – og vi har allerede været rundt i gemmerne og har fundet ting, som vi ikke skal have med. Dem prøver vi at sælge på et loppemarked i vores lokaler i Borgen næste lørdag fra klokken 10”.

20. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

LEGO blev trækplastret til Forskningens Døgn

20. april 2024 Uddannelse

Lørdag har SDU i Sønderborg åbnet dørene for Forskningens Døgn frem til klokken 13 – og det er en landsdækkende festival, hvor universiteter, forskningsinstitutioner og videnskabens virksomheder inviterer alle interesserede til at opleve, diskutere og få indblik i forskernes arbejde – og der var et spændende program på SDU i Alsion, hvor der blev appelleret […]

Læs mere...