Nu kan sygehusindlagte få besøg af flere ad gangen

16. april 2021 Samfund

Nu kan man godt komme på besøg på sygehuset flere ad gangen, hvor det tidligere ’normale’ på grund af risiko for Coronasmitte maksimum var en person.

”Men nu kan der komme flere besøgende, og jeg er sikker på, at det vil glæde rigtigt mange af vores indlagte patienter”, vurderer Eva Nielsen, der er sygeplejefaglig direktør på Sygehus Sønderjylland.

Der er stadig vigtige forholdsregler

Sygehuset forventer, at der vil komme flere besøgende på sygehuset, og derfor er det vigtigt at alle personer overholder de gængse gode vaner, der efterhånden er en indgroet del af de daglige rutiner.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Mundbind, håndsprit og afstand gælder i særdeleshed stadig på sygehuset, men det er også vigtigt, at man ikke kommer lang tid før, man har en tid på sygehuset”, siger Eva Nielsen i en pressemeddelelse og fortsætter.

”Vi skal holde fast, så vi ikke risikerer at få unødig smitte ind på sygehuset”.

Sygehusets afdelinger kan stadig ud fra faglige kriterier træffe beslutning om at begrænse antallet af besøgende hos enkelte patienter ud fra individuelle patienthensyn.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Mød Thomas Vinterberg i FOFs online-studie

18. maj 2021 Kultur

Thomas Vinterberg, der jo nok er én af de mest kendte danskere i disse dage, er gæst hos FOF, hvor alle får mulighed for at være med via FOF Syds online-studie. Thomas Vinterberg blev optaget på Den Danske Filmskole i København i 1989 som den yngste elev nogensinde. Fire år senere afsluttede han sin uddannelse […]

Læs mere...