Nu kommer der et marked for lokale fødevarer

29. april 2020 Erhverv

Med en vitaminindsprøjtning på 60.000 kr. har Sønderborg Kommune besluttet at være fødselshjælper for et lokalt fødevaremarked i Kastanie Alle. I første omgang holdes det den første lørdag i måneden i juni og året ud.

15 producenter/aktører har allerede meldt sig til at have en stand en eller flere gange i løbet af de syv lørdage, som i første omgang er planlagt. Markedet vil være åbent kl. 10-13, og varerne vil være i kategorierne fødevarer, husflid og blomster, skriver Sønderborg Kommune.

”Vi vil gerne, at markedet bliver en succes, og derfor sørger Sønderborg Kommune i første omgang for, at der bliver indhentet tilladelse til at holde markedet, og at der er telte til udstillerne, borde, bænke og bannere, ligesom vi tager os af markedsføringen. Dertil har vi i udvalget bevilget 60.000 kr. Efter syv markedsdage i år håber vi så, at det ”kører” og kan fortsætte med ”Made in Sønderborg” som et torvelaug, der sørger for at drifte og koordinere markedsdagene”, siger Charlotte Riis Engelbrecht, formand for Udvalget for Landdistrikter, Nature og Fødevarer, som er det udvalg, der har godkendt projektet og bevilget pengene til de første syv markedsdage.

Artiklen fortsætter under annoncen

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk