Nu kommer der handling bag Masterplanen for Augustenborg

1. februar 2023 Augustenborg

Områdefornyelsesprogrammet for Augustenborg tager sit afsæt i resultaterne af bystrategien for Augustenborg samt den borgerproces der var i forbindelse med Hertugernes Augustenborg og holder den retning, samtidig med, at den kan være med til at realisere dele af Masterplanen for Hertugernes Augustenborg.

Områdefornyelsen komplementerer den øvrige udvikling i byen, herunder transformationen af den tidligere erhvervshavn til et attraktivt boligområde. Og programmet blev tirsdag godkendt i Teknik, By og Boligudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Nu sættes der handling bag hele Masterplanen for Augustenborg, så borgerne kommer til at opleve, at der sker noget”, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann fra Slesvigsk Parti til SønderborgNYT.

“Nu kommer der endelig gang i nogle konkrete projekter i Augustenborg – bl.a. takket være en statslig refusionsordning”, siger Venstres udvalgsmedlem Tage Petersen.

”Det, at der nu begynder at ske noget, er også vigtigt signal til større fonde, som måske kunne være interesseret i at kaste deres kærlighed over Augustenborg i forbindelse med de større projekter i Masterplanen”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Kom til markedsdag hos FGU på Solglimt

24. marts 2023 Uddannelse

Torsdag den 30. marts kl. 16-19 holder FGU Sønderjylland marked på Solglimt 4. Eleverne har haft travlt på værkstederne og produceret rigtig mange produkter som de sælger fra deres boder. “Upcykling som også er en del af markedet forventer vi os rigtigt meget af. Vi har lagt os i selen for at lave nogle rigtige […]

Læs mere...