Nu kommer der penge til cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl

27. maj 2022 Sundeved

Som en del af ’Cyklens år 2022’ har forligskredsen bag Infrastrukturaftalen sat 200 millioner kroner af til at støtte nye cykelprojekter i Danmark.

Forligskredsen er på baggrund af et oplæg fra Vejdirektoratet blevet enige om at udmønte pengene til en række konkrete projekter og ét af dem er en cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl.

”Det er dejligt at se, at den aftale om infrastruktur, som Benny Engelbrecht fik på plads, da han var transportminister, ikke alene handler om motorveje og broer”, siger borgmester Erik Lauritzen, som glæder sig over, der er sat 4,4 millioner kroner af til Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Pengene skal dække halvdelen af det beløb, som det koster at lave en ny cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl og det betyder, at vi skal have fundet den anden halvdel”, siger borgmesteren, som ikke kan sige noget om, hvornår vi kan køre på den nye cykelsti.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...