Nu også Corona-anbefalinger til rejsende i busser og tog

10. marts 2020 Samfund

Tirsdag formiddag sagde statsminister Mette Frederiksen på et pressemøde, at der ikke længere skal flere ind i busser og tog end der er siddepladser til.

“Vi er i dialog med tog- og med busselskaberne om, at de ikke skal have flere passagerer end der er sæder til. Det kan betyde, at der sættes flere tog og flere busser ind i myldretiderne”, sagde Mette Frederiksen på pressemødet fra Statsministeriet.

Slut med rejser studieture til Italien

“Nu fraråder vi alle ikke-nødvendige rejser til Tyrol og til hele Italien – så det er slut med studieture derned”, sagde Mette Frederiksen. Det er ikke utænkeligt at hele Italien lukker ned, så det bliver umuligt at rejse ind i eller ud af landet.

“Derfor skal danskere, der er i Italien se at komme hjem, hvor de så skal i karantæne i 14 dage”, sagde statsministeren.

Skoler og andre uddannelsesinstitutioner

Lige nu anbefaler myndighederne, at man på skoler og andre udddannelsesinstitutioner er opmærksomme på, at holde afstand og huske hygiejnen.

“Der er mulighed for, at vi tager andre tiltag op fra værktøjskassen, som eksempelvis siger, at vi går over til fjernundervisning, men det er ikke besluttet endnu”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Statsministeren opfordrede desuden til, at vi allesammen agerer med omtanke.

INFORMATION OM CORONAVIRUS/COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
www.sonderborgnyt.dk/category/corona

Artiklen fortsætter under annoncen

Lad os stå sammen ved at holde afstand!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk