Nu skal borgerne kunne se hvor mange penge byrødderne får

31. marts 2022 Byrådsmøder Skrevet af: Ole Kæhler

På et tidligere byrådsmøde blev det besluttet, at der skulle arbejdes på at finde en måde, så politikernes forskellige vederlag bliver lagt frem på kommunens hjemmeside. Som reglerne er i dag, så er det indtægerne fra 2021, der skal lægges frem – og derfor besluttede byrødderne, at det er de opdaterede tal, som skal på siden.

Onsdag var sagen igen på bordet i Byrådet og borgmester Erik Lauritzen gjorde det klart, at der vil blive lavet to lister. Den med 2021-tal, som er lovpligtig og så en liste med aktuelle tal.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er Venstres forslag om mere åbenhed, så vi er glade for opbakningen i Byrådet”, sagde Venstres ordfører, Ellen Trane Nørby på byrådsmødet. Også i Slesvigsk Parti er der glæde:

“Det er godt, vi laver større gennemsigtighed for vederlag og også at det bliver med de seneste tal”, sagde Stephan Kleinschmidt.

Byrådsmedlemmer får vederlag for at sidde i Byrådet og dertil vederlag for at være i udvalg. Der er også ekstra penge til udvalgenes formænd og næstformænd. Hertil kommer der betalingen for at sidde i nogle af de bestyrelser, som man bliver udpeget til via Byrådet.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

13. juli 2024 Ringriderfesten, Sønderborg

Se hvad Ringriderfesten har på lørdags-programmet

13. juli 2024 Ringriderfesten

Her kan du se Ringriderfestens lørdagsprogram: 10:15: Forkoncert med Skælskør Marinegarde på Rådhustorvet. 11:00: Koncert på Rådhustorvet med Tveit Union Musikkorps, Members of Scots Guards Assosiation Pipes, Ukraine Pontoon Bridge Orchestra, Sønderborg Garden, Sønderborg Pipes And Drums, Danfoss Orkestret og Ringriderfestens Heroldere. 12:30: Cykelringridning – Check-In 12:30 – 14:00: Rytterkroen Lørdags Special: Spis de sild […]

Læs mere...