Nu skal der laves en Masterplan for Hertugbyen Augustenborg

15. oktober 2021 Augustenborg

Augustenborgs unikke historie og arkitektoniske fremtræden som hertugby er en enestående fortælling, der sammen med byens kulturelle profil og bynære natur giver Augustenborg et stort turismepotentiale. En masterplan skal sikre, at den fortælling spiller sammen med byens handel og erhvervsliv på kort og lang sigt.

“Nu sætter vi gang i en masterplan for Hertugernes Augustenborg, som det blev besluttet i budgetforliget for 2021. Derfor har Økonomiudvalget i dag valgt at godkende kommissoriet og processen for udarbejdelse af Masterplan for Hertugernes Augustenborg”, siger borgmester Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Projektet ‘Hertugernes Augustenborg’ har hidtil været tilknyttet Teknik- og Miljøudvalget, fordi det primære fokus har været byudvikling med bevaring af byens unikke historie for øje. Nu kommer der et bredere fokus og derfor forankres masterplanen i Økonomiudvalget, der behandlede sagen på sit møde forleden 2021.

Byrådet har bevilget 2.500.000 kroner kr. til arbejdet med selve masterplanen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 112, Sønderborg

Masser af politi på Hvedemarken – en person anholdt og en kørt væk i ambulance

27. november 2021 112

Lørdag aften kort efter klokken 20 var der masser af politi ud for en boligblok på Hvedemarken i Sønderborg og alt tyder på, der kan være sket det, som politiet kalder en ‘hændelse’ og det kan dække over drab eller drabsforsøg. Vidner fortæller, der var en indsatslederbil, to såkaldte reklamevogne og også en civil politibil […]

Læs mere...