Nu skal der ryddes op i Augustenborg

8. juni 2021 Augustenborg

Onsdag formiddag vil medlemmer af Hertugbyens Bevaringsforening fjerne ukrudt, cigaretskod og måske et par mundbind fra fortovene på Storegade, Louise Augustas plads og Slotsallé. Indsatsen foregår i et samarbejde mellem Vej og Park, husejere og butiksindehavere.

Vi vil gerne vise byen fra sin smukkeste side inden torsdag, hvor vi sandsynligvis får mange gæster til byen, når der er reception i kunstcafeen – de gule bygninger som ligger bag slottet – og Kongelig Ballet i slotsparken”, siger Jytte Urban fra Hertugbyens bevaringsforening i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

10 stærke mænd og gæve kvinder fra medlemsskaren møder op med hakkejern, handsker og hvad der ellers er behov for, belønningen er grillpølser.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture-kunstnerne er klar til at vise skulpturerne frem

25. juni 2022 Kultur

Fredag eftermiddag lagde kunsterne i WoodSculpture værktøjet fra sig og de alle var blevet færdige med hver sin Tour de France-inspirerede skulptur, som stadig står på Slotskajen. “Lørdag klokken 13 kommer skulpturmodtagerne og andre til en fælles afslutning og ser skulpturerne og de tidligere år har det været sådan, at modtagere straks skulle køre deres […]

Læs mere...