Nu skal der ryddes op i Augustenborg

8. juni 2021 Augustenborg

Onsdag formiddag vil medlemmer af Hertugbyens Bevaringsforening fjerne ukrudt, cigaretskod og måske et par mundbind fra fortovene på Storegade, Louise Augustas plads og Slotsallé. Indsatsen foregår i et samarbejde mellem Vej og Park, husejere og butiksindehavere.

Vi vil gerne vise byen fra sin smukkeste side inden torsdag, hvor vi sandsynligvis får mange gæster til byen, når der er reception i kunstcafeen – de gule bygninger som ligger bag slottet – og Kongelig Ballet i slotsparken”, siger Jytte Urban fra Hertugbyens bevaringsforening i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

10 stærke mænd og gæve kvinder fra medlemsskaren møder op med hakkejern, handsker og hvad der ellers er behov for, belønningen er grillpølser.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Sport, Sønderborg

Hans Natorp fra Sønderborg i spidsen for Danmarks Idrætsforbund

19. juni 2021 Sport

Ved Danmarks Idrætsforbunds årsmøde blev Hans Natorp valgt til ny formand ved et kampvalg, hvor han fik 76 stemmer, mens 71 stemte på modstanderen, Thomas Bach. ”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, […]

Læs mere...