Nu skal juleudsmykningen pakkes og på lager

17. januar 2022 Erhverv

Vollerup El-Service er i gang med at tage julebelysningen ned og den skal køres på depot i Broager, indtil den skal op igen.

“Vores julebelysning inklusiv opsætning og nedtagning koster omkring en halv million kroner og de penge bruger vi gerne for at skabe stemning og give vores kunder en god oplevelse, når de går rundt i byen”, siger citychef Axel Nielsen til SønderborgNYT.

Han fortæller, at der er kommet mange tilbagemeldinger fra folk, som har skrevet eller ringet og sagt, at de synes, der er pyntet flot op i juletiden.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg tror også, det er sådan, at der skal være gjort noget ud af julen, når folk skal ud og handle julegaver – og tilbyder vi vores kunder en mørk by, så er det ikke utænkeligt, at de kører andre steder hen”, siger Axel Nielsen.

Den næste begivenhed, som er i kalenderen hos Vores Sønderborg, er fastelavn.

“Flemming Enghave fra Borgen Shopping og jeg har snakket om at lave et eller andet. Men vi skal lige være sikre på, vi kan få lov til at samle en masse børn og slå katten af tønden, så det er faktisk Corona, der bliver afgørende”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER .

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...