Nu skal Region Syddanmark køre grønt

10. december 2020 REGIONALT

Regeringen og Region Syddanmark har indgået aftalt, der skal skub i den grønne omstilling på transportområdet.

Aftalen indeholder blandt andet planer om klimavenlige busser, test- og demonstrationsprojekt for grøn omstilling af sygetransporter og ambulancer samt udskiftning af benzin- og dieselbiler, skriver Region Syddanmark i en pressemeddelelse.

Aftalen betyder, at, at der i Region Syddanmark sættes gang i et test- og demonstrationsprojekt for grøn omstilling af sygetransporter og ambulancer i Ambulance Syd, der allerede har taget hul på den grønne omstilling med blandt andet redderbiler, der kører på el.

Artiklen fortsætter under annoncen

Artiklen fortsætter under annoncen

Region Syddanmark finansierer i øjeblikket 201 regionale busser, hvilket bliver til ca. 517.000 køreplanstimer årligt. Samtidig skal alle Region Syddanmarks egne 400 vare- og personbiler være nulemission senest i 2030.
Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Sønderborg

LGBTQ+ satte Sønderborg på Europakortet

2. februar 2023 Kultur

LGBTQ+ Sønderborgs Pride Week er blevet optaget i Spatacus Magasin, som er et af de største magasiner for homoseksuelle. Bladet udkommer fire gange årligt i europæiske lande syd for Danmark, oplyser LGBTQ Sønderborg, der på den måde har fået Sønderborg på Europakortet. Desuden er priden også at finde på deres hjemmeside.

Læs mere...