Nu tilbydes der rygestopkurser i to landsbyer

13. marts 2023 Samfund

Flere skal stoppe med at ryge, bruge e-cigaret, snus og lignende – og som noget nyt tilbyder Sønderborg Kommune derfor lokale rygestopkurser i samarbejde med landsbylaugene i Dynt-Skelde-Gammelgab og i Asserballe.

Alle landsbylaug har fået tilbuddet om lokale rygestopkursus, og det er i første omgang landsbylaugene Dynt-Skelde-Gammelgab og Asserballe, der har meldt ind og ønsket at være med til at starte et lokalt rygestopkursus, skriver Sønderborg Kommune.

Rygestopkurserne kører almindeligvis i Nordborg, Gråsten og Sønderborg, men nu altså også – som noget nyt – i to landsbyer, og midt i april starter der lokale rygestopkurser begge steder.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Skelde klubhus er der rygestopkursus tirsdage kl. 19 til 20.30 med opstart den 11. april. På Asserballe Gamle skole ligger rygestopkurset på onsdage kl. 19 til 20.30 med opstart den 12. april. Der kan være 12 deltagere på hvert kursus, og kurserne løber over syv gange.

På et rygestopkursus får kursisterne støtte til at komme ud af deres afhængighed og holde fast i beslutningen om at være røgfri og nikotinfri. Rygestopkurset er for alle, hvad enten man er ryger, bruger e-cigaret, snus eller nikotinpræparater. Tilbuddet er gratis for alle, der bor eller arbejder i Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilmelding:

Hvis du vil med på holdet i Skelde, så kan du tilmelde dig HER på linket – og vil du være med på den gamle skole i Asserballe, kan du tilmelde dig på linket HER.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
2. april 2023 Samfund, Sønderborg

Skal Sønder Havnegade være lukket for trafik i to, tre eller fire måneder?

2. april 2023 Samfund

Den 11. april lægger forvaltningen tre lukkeperiode-muligheder på bordet i Teknik, By og Boligudvalget og så er opgaven for de folkevalgte at blive enige om, hvilken af dem, som de synes, er den bedste for sønderborgerne og alle sommerens turister. Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige […]

Læs mere...