Nu udsætter sygehusene operationer, kontroller og ambulante behandlinger

14. marts 2020 REGIONALT

Nye retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen betyder nu, at mange syddanske patienter, der i den kommende tid skulle opereres, til kontrol eller til ambulant behandling på sygehuset, fra næste uge vil få udsat deres aftaler på sygehusene.

Det sker for at mindske spredningen af corona men også for at gøre sygehusene klar til at modtage corona-smittede patienter med behov for intensiv behandling. Sygehusene får brug for at inddrage flere sengepladser, og en del af personalet skal uddannes, så de kan håndtere meget syge corona-patienter, skriver Regions Syddanmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mens Danmark er lukket ned –  indtil videre i to uger – vil udsættelserne blive gennemført for at undgå smittespredning og forberede personalet på at modtage corona-patienter. Der er imidlertid også behov for udsættelser over en længere periode for at sikre, at der er personale og lokaler nok til at tage hånd om patienter smittet med corona.

Sygehusene tager direkte kontakt til de patienter, der får udsat deres aftale. Derfor opfordres alle til at holde øje med deres e-Boks. Patienter, der ikke får brev fra sygehuset, skal møde op som aftalt.I forhold til de ansatte på sygehusene skal de møde som planlagt.

Artiklen fortsætter under annoncen

INFORMATION OM CORONAVIRUS/COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
SønderborgNYTs Corona-kategori

Artiklen fortsætter under annoncen

Lad os stå sammen – hold afstand!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2022 Kultur, Nordborg

Johanne Jacobsen er ny formand for Jollmandsgaard

18. maj 2022 Kultur

På en velbesøgt generalforsamling i Støtteforeningen Jollmandsgaard tirsdag aften, blev den afgående formand Peter Jensen udnævnt til æresmedlem i foreningen. I sin tale fremhævede næstformanden, Margrethe Krogslund, hans meget store indsats igennem hele forløbet under genopbygningen af gården. Peter Jensen har, om nogen, bidraget til at projektet har kunnet realiseres, skriver støtteforeningen. Der blev samtidig også […]

Læs mere...