Ny app: Gråsten – steder der fortæller

22. juli 2017 Kultur

Gråsten Forum står bag den ny app, Gråsten – steder der fortæller, der indeholder 70 fortællinger om historiske steder, seværdigheder og kunst, der er at finde i området. Historierne fortælles højt, når brugeren nærmer sig det givne sted der er valgt på app’ens kort. På den måde kan man i fællesskab tage en gåtur og blive beriget med sjove og interessante fortællinger undervejs. App’en fortællinger kan høres på dansk og på tysk.

Fortællingerne reguleres efter årstiden

Artiklen fortsætter under annoncen

Mindesmærker på jorden kan blive dækket af sne, andre steder kan ikke ses hvis kornet står højt. Derfor er app’en årstidsreguleret, så den vinter og sommer byder på forskellige fortællinger.

App-en kan også henvise til historier, du allerede har hørt for at fortælle dig endnu mere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Download app’en

Historikeren Kim Jacobus Paulsen er manden bag stemmen i fortællingerne, og hans store interesse for området spejler sig i de gode historier.

“Gråsten – steder der fortæller” kan hentes til både Iphone og Android. skriver Gråsten Forum i en pressemeddelelse.

Klik ind på www.graastenforum.dk og hent app’en og bliv inspireret til en gåtur med hele familien i Gråsten-området.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...