Ny bog viser vej til 21 naturperler – de fire er i Sønderjylland

9. juni 2016 REGIONALT
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

I anledning af Fugleværnsfondens 50-års jubilæum udgiver foreningen bogen ”For fugle, for folk, for fremtiden”. Den er ikke kun skrevet til ornitologer, men henvender sig til naturelskere af alle slags. Den fuglevenlige, private fond fejrer sit 50-års jubilæum med fotobogen om 21 danske naturperler – fire af dem ligger i Sønderjylland.

I bogen kan man blandt andet læse om, at Søren Ryges far var fuldstændig ligeglad med fugle. Alligevel har Søren Ryge selv været optaget af dem hele livet – og nu har han en voksen søn, der er blevet rigtig ornitolog. Altså den slags, der ”kører et eller andet sted hen for at se en ny fugl”, som det er beskrevet i bogen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi håber, at jubilæumsbogen vil inspirere mange til at gå en tur i vores reservater og selv komme tæt på den fantastiske natur, det er lykkedes Fugleværnsfonden at bevare”, siger Fugleværnsfondens direktør Kristian Dammand i en pressemeddelelse.

Fire af de 21 fuglereservater i bogen ligger i Sønderjylland.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Kultur, Sønderborg

Hyggelig Sankt Hans på Fluepapiret

23. juni 2021 Kultur

En lille smule regn ødelagde ikke Sankt Hans-aften på Fluepapiret, hvor folk hyggede sig, mens  Michael Vogensen og Petersen spillede og sang – og lidt senere dukkede Ballonklovnen Finn også op og lavde sjove ballonfigurer til en masse af de børn, som havde taget deres forældre med til Strandpromenaden. Et ekstra krydderi på aftenen var, […]

Læs mere...