Ny ejer af Sønderborg Lufthavn

17. december 2020 Erhverv

Den nuværende ejer af Sønderborg Lufthavn, Sønderborg Kommune, har i en kortfattet meddelelse indkaldt til pressemøde torsdag klokken 14, hvor de vil fortælle om, at Sønderborg Lufthavn er blevet solgt.

Salget af Sønderborg Lufthavn har været behandlet under en række lukkede punkter i blandt andet Økonomiudvalget.

For et år siden var der udsigt til en stor udvidelse af Sønderborg Lufthavn med nye arealer, tilkørselsvej og en ny terminalbygning, men på grund af Corona-pandemien besluttede Sønderborg Kommune i juni måned at udskyde byggeriet af en terminalbygning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune har ikke oplyst, hvem den nye ejer er, men det forventes afsløret på pressemødet klokken 14:00 i Sønderborg Lufthavn, som du kan følge direkte på SønderborgNYT.

I stedet blev det besluttet, at gennemføre en renovering af terminalbygningen og parkeringsfaciliteterne, så rammerne for driften forbedres.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...