Ny fodklinik i Sønderborg midtby

14. september 2020 Erhverv

Fodterapeut Mary A. Anthonipillai har åbnet praksis i de nyrenoverede lokaler på Holger Drachmanns Gade 2, 1 th. i Sønderborg midtby.

Mary A. Anthonipillai startede sin praksis den 1. september og er uddannet statsautoriseret fodterapeut fra Tradium Fodterapeut-skolen i Randers og har siden 2015 haft praksis i henholdsvis Kolding og Aabenraa.

Hun behandler både børn, unge samt voksne og står altid til rådighed med henblik på en faglig rådgivning og vurdering.

Mary A. Anthonipillai  har speciale i behandling af følgende:

Artiklen fortsætter under annoncen

Diabetes – fodstatus

Ledgigt

Arvæv

Psoriasis-gigt

Fodbehandling

Indlæg

Bøjle

Fodvorter hos børn og ældre

Patientvejledning

Mary A. Anthonipillai er en smilende, positiv og udadvendt kvinde som ikke lægger skjul på, at hendes helt store passion er hendesfag som fodterapeut.

“Glæden har altid været at se mine kliententers bekymrende udtryk når de træder ind af døren med deres problem, for dernæst at se deres glæde i deres ansigt når de går herfra”, siger Mary A. Anthonipillai i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fødderne skal bære os gennem hele livet og derfor er det særdeles vigtigt, at vi kan hjælpe de klienter som har problemer md fødderne.

Mary A. Anthonipillai har åbent for nye patienter, som har brug for behandling og ser frem til at tage imod alle dem som måtte have brug for hendes ekspertise.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
25. oktober 2021 Uddannelse, Sydals

Nu skal børn finde ud af om kål smager godt

25. oktober 2021 Uddannelse

135 skoleklasser i Sønderborg Kommune deltager, når GoCook Smagekassen lander på 4 ud af 5 grund- og specialskoler i landets største madaktivitet på skolerne. Her skal børnene udforske kålens verden bevæbnet med pander og kokkekniv. Det store spørgsmål er: Smager kål godt? ”Spidskål og grønkål er blevet populær hos mange voksne, men kål har lidt […]

Læs mere...