Ny føtex-chef begyndte sin karriere med gulvskrubbe og spand

Varehuschef Thomas Aagaard. Foto: føtex
Varehuschef Thomas Aagaard. Foto: føtex
20. februar 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Fra den 1. marts er 49-årige Thomas Aagaard er varehuschef i føtex i Borgen og for 33 år siden gik han rundt i føtex i Borggade i Silkeborg om aftenen med sin rengøringsvogn. Dengang arbejdede han nemlig for ISS og gjorde rent i varehuset. Den daværende varehuschef i Silkeborg, Per Olesen, fik øje på ham og tilbød ham at blive elev. Thomas Aagaard lagde derfor gulvskrubben og spanden på hylden, tog tre måneder som flaskedreng og gik så i lære i føtex. Og han har været i Salling Group lige siden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter læretiden tog han en kort tur til England, Netto UK, som siden hen blev til Asda. Her arbejdede han som management trainee, inden han vendte hjem til Danmark, skriver føtex i en pressemeddelelse.

I løbet af de seneste tre årtier er det blevet til flere forskellige føtex-varehuse blandt andet i Skive, Svendborg, Esbjerg, Aabenraa, 16 år på Venusvej i Fredericia og senest som varehuschef i føtex Kolding City.

Han blev varehuschef for første gang for to år siden i føtex Kolding City, og nu tager Thomas Aagaard altså turen længere sydpå for at være varehuschef i føtex Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“For nogle år siden havde jeg slet ikke regnet med, at jeg skulle være varehuschef, men muligheden bød sig, og jeg greb den. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme til et spritnyt varehus i et center sammen med en masse gode kolleger, som har været med i varehuset, inden det flyttede til Borgen”, siger 49-årige Thomas Aagaard, som bor i Fredericia.

Han glæder sig til at overtage varehuset og de mange gode kunder efter hans forgænger Allan Riis.

“Jeg ser virkelig frem til at møde kunderne og til at opleve den gode, lokale forankring. Jeg glæder mig til at udvikle byen sammen med det øvrige handelsliv og til at blive en del af Sønderborg”, siger Thomas Aagaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når han ikke er på arbejde, holder han af at følge med i fodbold, være sammen med familien og venner samt rejse ud i verden med familien.

For regionschef i føtex, Kim Askær, er Thomas Aagaard den helt rigtige til posten som varehuschef i Sønderborg.

“Thomas Aagaard er enormt dygtig til at engagere sig lokalt og være tæt på kunderne og kollegerne. Samtidig har han gjort et godt stykke arbejde som varehuschef i føtex Kolding City. Han overtager et helt nyt varehus efter Allan Riis, som har gjort det godt i Sønderborg, og Thomas Aagaard skal fortsætte de gode takter i varehuset”, siger Kim Askær.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Allan Riis har nemlig også været god til at lytte til kundernes behov også i forbindelse med flytningen til Borgen Shopping, og det er enormt vigtigt. Jeg er slet ikke i tvivl om, at Thomas Aagaard kommer til at gøre det godt. Jeg er glad for, at vi har muligheden for at udvikle og udfordre i føtex og Salling Group”, siger Kim Askær.

19. april 2024 112, Sønderborg

Politiet fandt flere kilo narko

19. april 2024 112

Torsdag ransagede politiet en lejlighed i Sønderborg by og de fandt flere kilo ulovlige stoffer. “Der var godt 2,8 kilo skunk og 1,5 kilo hash i lejligheden”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet. Det var et tip, som fik politiet til at komme. “Vi sigtede 29-årig kvinde fra Rødding og en jævnladrende mand, som ikke […]

Læs mere...