Ny formand i Haveforeningen Sønderskov

27. februar 2020 Kultur

Ved Haveforeningen Sønderskovs generalforsamling i Sønderborg blev Jesper Ø. Billeskov valgt som ny formand efter Mads Bomberg, som dog fortsætter som menigt bestyrelselsesmedlem. Til bestyrelsen blev kassereren Finn Sigfusson genvalgt og nyvalgt er Michael Jørgensen.

2019 har været et travlt år for haveforeningen med salg af 17 haver, etablering af vandure i alle haver og mange fælles-aktiviteter i løbet af sæsonen, skriver haveforeningen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der blev givet orientering om Kolonihaveforbundets fælles forsikringstilbud for kolonihaverne og kredsformand Preben Sørensen fortalte om virksomheden på kreds-og forbundsniveau.

Haveforeningen Sønderskov ligger dejligt placeret tæt på skoven og tæt på byen. Haveforeningen blev grundlagt i 1947. Kolonien består af 105 haver og et klubhus. Haverne har en gennemsnitlig størrelse på ca. 400 m2.

I haveforeningen møder du en mangfoldighed af haver – og mennesker. Netop denne mangfoldighed af kulturer gør livet i haverne inspirerende og giver mange muligheder for at trække på hinandens meget forskellige kompetencer og erfaringer.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk