Ny formand i Nord-Als Musikfestivals forening

14. november 2022 Kultur
Ken Paulsen, ny formand. Privat foto
Ken Paulsen, ny formand. Privat foto

Nord-Als Musikfestival Forening har søndag holdt årsmøde og der er valgt en ny formand for festivalforeningen. Den nye formand er Ken Paulsen, som er et nyt ansigt i foreningen.

Ken Paulsen er til daglig kundechef ved Carelink A/S i Region Syddanmark. Han har været gæst på festivalen og træder nu ind bag kulissen, skriver festivalforeningen.

Valget af ny formand sker på baggrund af, at tidligere formand Karsten Fibiger efter sommerens festival takkede af efter 13 år som frontmand i Nord-Als Musikfestival.

Ved årsmødet er der også valgt nyt sekretariatsmedlem fra festivalens PR-gruppe. Her indtræder Anne-Christine Christiansen som PR-kontakt for festivalen.

Nord-Als Musikfestival er klar med den 41. festival i dagene 9.-10. juni 2023.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Kultur, Augustenborg

Børn og barnlige sjæle er velkomne til julefest i Kultursalen

1. december 2022 Kultur

Augustenborghallerne inviterer børn og barnlige sjæle til juletræsfest nu på lørdag fra kl. 14.00 til 16.00 i Kultursalen i Augustenborghallerne. Sidste weekend var der juletræstænding i Slotsparken, men på lørdag er det Augustenborghallernes tur til at fejre julens komme. Det skriver halbestyrelsen i en pressemeddelelse. Juletræsfesten vil vanen tro være med masser af musik, sanglege […]

Læs mere...