Ny frisør – med 20 års erfaring – i Salon Sanne i Gråsten

2. juni 2021 Erhverv
Salon Sannes nye frisør
Salon Sannes nye frisør

Frisør Mona Rosengreen Jessen er fornylig begyndt at klippe kunder i Salon Sanne i Nygade i Gråsten og selvom der er travlt på hendes nye arbejdsplads, så håber hun selvfølgelig, at nogle af hendes kunder fra Sønderborg følger med.

“Jeg blev udlært i Salon Saksen i Guderup og har arbejdet i Sønderborg i 20 år, så nu skal der ske noget nyt”, siger Mona Rosengreen Jessen til SønderborgNYT.

Den erfarne frisør bor sammen med manden og tre børn i Broager.

“Og der er jo ikke den store forskel på, om jeg kører til Sønderborg eller til Gråsten, når jeg skal på arbejde”, siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun fortæller, at Salon Sanne klipper for hele familien – og sætter kvalitet, personlig betjening og behandling i højsædet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Autocampere får nye p-pladser – det skal få dem væk fra Slotskajen

30. juni 2022 Samfund

Politikerne i Teknik-, By- og Boligudvalget har tilbage i februar udpeget tre områder, som i en forsøgsperiode skal fungere som P-plads for autocampere og trække autocamperne væk fra Slotskajen. “Forvaltningen har fundet otte områder og vi valgte de tre af dem”, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. Hun fortæller, at det vigtige er, at pladserne […]

Læs mere...