Ruth Seest Jægershof er pr. den 1. september 2013 ny køkkenchef på Nørherredhus Hotel & Konferencenter i Nordborg.
Ruth Seest Jægershof har en lang baggrund indenfor gastronomien hvor hun blandt andet har været kok i Coop, samt virket i kantinerne på Danfoss a/s. Hun brænder for sit fag, samtidig med at det at udvikle er af afgørende betydning for hende.
Ruth Seest Jægershof skal føre det gode madniveau videre, som hotellet igennem de sidste år har bygget op.
Ny køkkenchef – ” nye knive” – Af nye tiltag indfører Ruth temaaftener, hvor hendes idé-udvikling kommer hende til gode. Der er barslet med Øl aften, Mortens aften samt Sønderjysk julemad.
Mormors mad bliver også aktuel, idet der den første tirsdag i hver måned kan nydes stegt flæsk med kartofler og persillesauce. Se mere på www.nhhus.dk
Glad bestyrelsesformand
– Jeg er glad for, at vi har fået Ruth på banen i køkkenet. Med sit engagement og ideer vil hun løfte Nørherredhus på det gastronomiske område. Her er både favorable tilbud til lokalbefolkningen, til dem der ønsker at holde selskab og forretningsgæsten der besøger områdets store virksomheder på Nordals, udtaler Christen Espersen – Bestyrelsesformand for Nørherredhus Hotel & Konferencecenter.
Med Ruth Seest Jægershof i spidsen for gastronomien, går hotellet en lovende fremtid i møde, fortsætter Christen Espersen.
Fakta
Nørherredhus Hotel og Konferencecenter blev midt i tresserne opført af fabrikant Mads Clausen, Danfoss a/s og genåbnet 1. september 2006 efter en omfattende renovering. Hotellet tiltrækker forretningsgæster, kursus & konferencegæster, selskabsgæster både privat og i forretnings øjemed, samt feriegæster der besøger områdets turistattraktioner herunder Universe.
Hotellet er i dag ejet af Inge Jensen, Gitte Schmidt, Christen Espersen samt Henrik Laue Petersen.