Ny køkkenchef på plads i Nørherredhus

13. september 2013 Erhverv

Ruth Seest Jægershof er pr. den 1. september 2013 ny køkkenchef på Nørherredhus Hotel & Konferencenter i Nordborg.

Ruth Seest Jægershof har en lang baggrund indenfor gastronomien hvor hun blandt andet har været kok i Coop, samt virket i kantinerne på Danfoss a/s. Hun brænder for sit fag, samtidig med at det at udvikle er af afgørende betydning for hende.

Ruth Seest Jægershof skal føre det gode madniveau videre, som hotellet igennem de sidste år har bygget op.

Ny køkkenchef – ” nye knive” – Af nye tiltag indfører Ruth temaaftener, hvor hendes idé-udvikling kommer hende til gode. Der er barslet med Øl aften, Mortens aften samt Sønderjysk julemad.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mormors mad bliver også aktuel, idet der den første tirsdag i hver måned kan nydes stegt flæsk med kartofler og persillesauce. Se mere på www.nhhus.dk

Glad bestyrelsesformand

– Jeg er glad for, at vi har fået Ruth på banen i køkkenet. Med sit engagement og  ideer vil hun løfte Nørherredhus på det gastronomiske område. Her er både favorable tilbud til lokalbefolkningen, til dem der ønsker at holde selskab og forretningsgæsten der besøger områdets store virksomheder på Nordals, udtaler Christen Espersen – Bestyrelsesformand for Nørherredhus Hotel & Konferencecenter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med Ruth Seest Jægershof i spidsen for gastronomien, går hotellet en lovende fremtid i møde, fortsætter Christen Espersen.

Fakta

Nørherredhus Hotel og Konferencecenter blev midt i tresserne opført af fabrikant Mads Clausen, Danfoss a/s og genåbnet 1. september 2006 efter en omfattende renovering. Hotellet tiltrækker forretningsgæster, kursus & konferencegæster, selskabsgæster både privat og i forretnings øjemed, samt feriegæster der besøger områdets turistattraktioner herunder Universe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hotellet er i dag ejet af Inge Jensen, Gitte Schmidt, Christen Espersen samt Henrik Laue Petersen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2023 Augustenborg, Erhverv

Ingen færge mellem Als og Ærø resten af ugen

2. oktober 2023 Augustenborg

Ærøfærgerne skriver på deres hjemmeside, at der ikke sejles mellem Als og Ærø resten af ugen frem til søndag. Det skyldes tekniske problemer, skriver rederiet. Lørdag kolliderede Færgen Skjoldnæs med en mole i Fynshav. Kollisionen gik ud over agterrampen på færgen, som har fået et skub, forklarede Thomas Norrild, økonomichef ved Ærøfærgerne. Skjoldnæs sejlede som […]

Læs mere...