Nu laves der otte shelters til de vandreglade

3. marts 2017 Broager
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

 

Kommunen er i gang med at laves otte shelters, som vandreglade borgere og turister kan få glæde af, når foråret om kort tid inviterer til udendørs aktivitet. De fleste kommer op ved Gendarmstien.

Det er en lang proces at få alle tilladelserne i hus, men det går støt fremad. Den første shelter er ved at blive bygget i Alnor Strandpark og står færdig i løbet af marts. Shelteren i Alnor Strandpark bliver handicapvenlig med monterede håndlister og en jævn grussti. De næste shelters, der anlægges, er ved rensningsanlægget i Broager og ved Blansskov, hvor vandreruten Sundevedstien går tæt forbi.

Artiklen fortsætter under annoncen

”De øvrige shelters bygger vi, så snart tilladelserne er i hus. Faktisk regner vi med, at flere af dem vil være færdige til påskeferien, hvor vandresæsonen for alvor går i gang”, siger skov- og landskabsingeniør Johanne Burgemann i en pressemeddelelse.

I alt laves der otte shelters – syv ved Gendarmstien og en ved Sundevedstien. Ud over de to nævnte placeres de ved Dybbøl Strand, Broagervigvej, Frydenlund, Kragesand, Brunsnæs og ved rensningsanlægget nord for Sandager.

”Shelterne kan benyttes af alle, det er gratis, og de kan ikke bookes. Man kan læse mere om de enkelte shelters på hjemmesiden “Ud i Naturen” og på app’en  Shelters”, siger Johanne Burgemann fra Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk