Ny ledende overlæge på Psykiatrisk Afdeling Aabenraa

27. december 2016 REGIONALT
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

48-årige Lene Høgh er fra 1. januar 2017 konstitueret som ledende overlæge på Psykiatrisk Afdeling Aabenraa. Hun kommer fra en stilling som uddannelsesansvarlig overlæge på afdelingen og er desuden overlæge på det bæltefri afsnit.

Lene Høgh får som en af sine første opgaver at implementere bæltefri afsnit på hele afdelingen i det sønderjyske – et projekt, som hun glæder sig til at komme i gang med.

“Det gør noget ved mennesker at blive fikseret – det sætter spor. Vi skal gøre alt, hvad vi kan for at undgå det, og derfor er det en rigtig vigtig opgave at bruge ressourcer på. Det glæder jeg mig til at arbejde endnu mere med sammen med afdelingens øvrige ledere og personale”, siger Lene Høgh i en pressemeddelelse fra Region Syddanmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Også indsatsen med at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere er et af de væsentlige fokusområder for den nye ledende overlæge. Første skridt er at vise afdelingen som et godt uddannelsessted, og Lene Høgh har stor opmærksomhed på uddannelsen af yngre læger.

“Jeg interesserer mig meget for uddannelsen af yngre læger. Aabenraa er et rigtig godt uddannelsessted med mange muligheder og det budskab vil jeg gerne have spredt endnu mere”, siger hun.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)
Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Gråsten

Der kommer ikke boliger i stueetagen i Slotsgade 1 i Gråsten

7. december 2022 Politik

Politikerne var tirsdag eftermiddag samlet til møde i Teknik-, By- og Bolig-udvalget skulle blandt andet bestemme sig for, om de ville give et forbud imod, at stueetagen på Slotsgade 1 i Gråsten bliver ændret fra butik til boliger. Der er søgt om tilladelse til, at der laves lejligheder i hele bygningen. “I den sag var […]

Læs mere...