Ny ledende overlæge på Psykiatrisk Afdeling Aabenraa

27. december 2016 REGIONALT
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

48-årige Lene Høgh er fra 1. januar 2017 konstitueret som ledende overlæge på Psykiatrisk Afdeling Aabenraa. Hun kommer fra en stilling som uddannelsesansvarlig overlæge på afdelingen og er desuden overlæge på det bæltefri afsnit.

Lene Høgh får som en af sine første opgaver at implementere bæltefri afsnit på hele afdelingen i det sønderjyske – et projekt, som hun glæder sig til at komme i gang med.

“Det gør noget ved mennesker at blive fikseret – det sætter spor. Vi skal gøre alt, hvad vi kan for at undgå det, og derfor er det en rigtig vigtig opgave at bruge ressourcer på. Det glæder jeg mig til at arbejde endnu mere med sammen med afdelingens øvrige ledere og personale”, siger Lene Høgh i en pressemeddelelse fra Region Syddanmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Også indsatsen med at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere er et af de væsentlige fokusområder for den nye ledende overlæge. Første skridt er at vise afdelingen som et godt uddannelsessted, og Lene Høgh har stor opmærksomhed på uddannelsen af yngre læger.

“Jeg interesserer mig meget for uddannelsen af yngre læger. Aabenraa er et rigtig godt uddannelsessted med mange muligheder og det budskab vil jeg gerne have spredt endnu mere”, siger hun.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)
Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Nordborg, Frivillige

Frivillig fra Røde Kors fik ‘Covid-19 Prisen’

24. september 2021 Nordborg

Ellen Iversen fra Røde Kors i Sønderborg har fredag ved Frivilligfesten fået overrakt ‘Covid-19 Prisen’, fordi hun  formåede –  efter en henvendelse fra Sønderborg Kommune om vaccineledsagelse til sårbare ældre – på bare to arbejdsdage at koordinere en sådan hjælp. Den frivillige opgave indebar to måneders indsats med at rekruttere frivillige og sørge for at […]

Læs mere...