Ny lokalplan for kaserne-området er på vej

7. maj 2019 Erhverv

Teknik- og Miljøforvaltningen har lavet en lokalplan for kasernen.

Lokalplanen skal sikre, at de bevaringsværdige kasernebygninger kan bruges til hotel, restauration og kontorer og offentlige formål, der skal bringe nyt liv til området, skriver forvaltningen.

Hvis Teknik- og Miljøudvalget giver grønt lys på deres møde i dag, tirsdag, sendes lokalplanforslaget i fire ugers offentlig høring.

Det er ipnordic, der har købt en stor del af kasernen.

“Vi vil rykke i kasernen med de it-supportere, der skal passe vores hotel og restaurationsbooking”, siger Thorben Jensen til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at der ikke skal flyttes medarbejdere fra Gråsten til kasernen.

Artiklen fortsætter under annoncen

En del af kasernens boliger skal lejes ud til overnatninger, mens andre lokaler skal bruges til servering af morgenmad. Samme lokaler er det meningen, at sønderborgenserne kan leje til deres private fester.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Erhverv, Sønderborg

Vandet sejlede ned i apoteket i Borgen

16. oktober 2021 Erhverv

Lørdag middag gik der hul på et rør med vand i apoteket i Borgen og derfor sejlede vandet ned ad en væg og ud over gulvet. “Vi skyndte os at træde væk – og apoteket fortsatte deres kundebetjening fra den ene af kasserne”, siger en kunde til SønderborgNYT. Der blev også ringet efter hjælp, så […]

Læs mere...