Ny optiker på Perlegade – BrilleBar byder på spændende brille-kollektioner, Barista-kaffe og vin

5. august 2022 Erhverv
Annika Schmidt åbner BrilleBar i Perlegade
Annika Schmidt åbner BrilleBar i Perlegade

På mandag slår Annika Schmidt dørene op til BrilleBar i Perlegade 58, hvor kunderne bydes indenfor i en anderledes og spændende optikerbutik. Det fortæller hun til SønderborgNYT midt i forberedelserne til den store åbning.

“Jeg er tredje generation af optikere, så jeg kender bestemt faget og jeg glæder mig til at introducere en ny måde at købe briller på”, siger Annika Schmidt.

Hos BrilleBar tilbydes kvalitets- og designerbriller fra kreative og upcomming brilledesignere, som ikke findes hos andre optikere:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Der findes en stor underskov af helt fantastiske og dygtige brilledesignere, som udvikler unikke og anderledes brilletyper, så dem sætter vi fokus på i stedet for de mere traditionelle brands”, fortæller Annika Schmidt og tilføjer, at målet er at tilbyde nogle outstanding briller, der ikke kan købes andre steder.

Annika Schmidt er ny i Sønderborg og familien er flyttet hertil fra Tyskland:

”Sønderborg var det naturlige valg for os. Det er en by i rivende udvikling og med et spændende handelsliv, som vi glæder os til at blive en del af”, siger Annika Schmidt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Annika Schmidt havde også optikerforretning i Tyskland og hun er sikker på, at de tanker, som hun har tænkt, vil gøre BrilleBar – med Sønderborgs sejeste designerbriller – til en god oplevelse for kunderne, fortæller hun til SønderborgNYT.

“Og så kan kunder også bestille en tid udenfor den almindelige åbningstid, hvor de vil have butikken for sig selv. De kan kigge på vores briller, få en god snak om de muligheder, som vi byder på og få gode råd og vejledning og samtidig nyde et glas vin eller en kop god kaffe”, siger Annika Schmidt.

Artiklen fortsætter under annoncen

BrilleBar har åbent mandage og tirsdage fra 9:30 til 15:30, onsdage 9 til 13 og torsdage og fredage fra 9:30 til 15:30 og efter aftale.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 112, Sønderborg

Frivillige brandmænd blev kaldt til brand i Holm

10. august 2022 112

Onsdag eftermiddag blev der ringet 112 fra Ellehave i Holm, hvor der var ild i en halmpresser. “De frivillige brandmænd fra Nordborg og Svenstrup fik hurtigt slukket ilden og der skete kun mindre materielle skader”, siger indsatsleder Jesper Grau til SønderborgNYT. Han tilføjer, at Havnbjerg Frivillige Brandværn også blev tilkaldt, men de blev ikke sat […]

Læs mere...