Ny plan for Byliv og infrastruktur kommer i høring

4. marts 2015 Politik

Meget snart sendes den rettede udgave af planen Byliv og infrastruktur i høring. Den nye version indeholder de rettelser, som den første høringsrunde førte med sig.

Det bestemte Byrådet onsdag.

“Jeg lovede borgerne, at vi ville arbejde grundigt og lytte til borgernes indsigelser. Det løfte har jeg holdt”, siger Frode Sørensen, der er formand for Teknik- og Miljøudvalget.

Masser af roser

“Venstre vil gerne rose Frode Sørensen, der gennem processen har fået rigtigt mange til at tage ejerskab for planen”, siger Inger Plauborg fra netop Venstre.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og så kan jeg jo rose mig selv i rollen som næstformand i udvalget”, siger Jan Callesen fra Dansk Folkeparti. Han skynder sig at tilføje, han sætter pris på, der er blevet lyttet til “mindretalsgruppen”.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. september 2022 Politik, Sønderborg

Tirsdag afgøres det om Skøjtebanen kommer op

30. september 2022 Politik

Skøjtebanen i Sønderborg åbner normalt hvert år i november eller december afhængig af vejret. Elforbruget til opbygning og til at fryse is på banen er højt. Det samme er de tekniske vedligeholdelsesomkostninger. På tirsdag skal Teknik-, By- og Boligudvalget beslutte, om Skøjtebanen skal stilles op eller om den ikke skal. Forvaltningen anbefaler, at skøjtebanen ikke […]

Læs mere...