Ny plan for Byliv og infrastruktur kommer i høring

4. marts 2015 Politik

Meget snart sendes den rettede udgave af planen Byliv og infrastruktur i høring. Den nye version indeholder de rettelser, som den første høringsrunde førte med sig.

Det bestemte Byrådet onsdag.

“Jeg lovede borgerne, at vi ville arbejde grundigt og lytte til borgernes indsigelser. Det løfte har jeg holdt”, siger Frode Sørensen, der er formand for Teknik- og Miljøudvalget.

Masser af roser

“Venstre vil gerne rose Frode Sørensen, der gennem processen har fået rigtigt mange til at tage ejerskab for planen”, siger Inger Plauborg fra netop Venstre.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og så kan jeg jo rose mig selv i rollen som næstformand i udvalget”, siger Jan Callesen fra Dansk Folkeparti. Han skynder sig at tilføje, han sætter pris på, der er blevet lyttet til “mindretalsgruppen”.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 112, Sønderborg

Politiet hilste på cyklisterne gågaden

27. juli 2021 112

Tirsdag eftermiddag kom der, helt som der plejer, adskillige mennesker cyklende i gågaden. Men i eftermiddag stod politiet klar og de fik fat på flere af cyklisterne, som blev noteret. “Og kommer der varevogne eller andre biler, så snupper vi også dem”, sagde en af betjentene til SønderborgNYT. Der må køres varer til butikkerne frem […]

Læs mere...