Ny popup-butik og markedsdage

10. juni 2021 Erhverv
Ny butik bag Janne K.
Ny butik bag Janne K.

Markedsdagene er kommet godt fra start og der er mange mennesker, som tager turen gennem gaderne, hvor solen skinner.

“Og vi har her på den første markedsdag åbnet vores popup-butik med modetøj til kvinder og med interiør”, siger Maria Nielsen fra DesignDreams. Hun har åbnet sammen med Det Gl. Hønsehus.

“Vi bor i den tidligere Tiger-butik lige bag Janne K”, siger Lisa Jacobsen fra Det Gl. Hønsehus. Hun synes, at kvinderne skal kigge indenfor nu, hvor de er på shoppingtur.

I eftermiddagstimerne kommer Ballonklovnen Finn ind i gågaden og viser, hvad han kan lave med alle sine balloner og 3 på Spil går rundt i gaderne og spiller musik – og gademusikanten Charlie er også på plads.

Artiklen fortsætter under annoncen

Torsdag er den første af i alt tre dage med Markedsdage i Sønderborg – og alle tre dage er der forskellig underholdning.

Blandt andet dukker en boldkunstner op – og fredag kommer X Factor på besøg i Apotekerhaven, hvor mennesker med drømme om et liv med masser af musik, kan prøve lykke og finde ud af, om de kan deltage i den næste runde af X Factor.

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Autocampere får nye p-pladser – det skal få dem væk fra Slotskajen

30. juni 2022 Samfund

Politikerne i Teknik-, By- og Boligudvalget har tilbage i februar udpeget tre områder, som i en forsøgsperiode skal fungere som P-plads for autocampere og trække autocamperne væk fra Slotskajen. “Forvaltningen har fundet otte områder og vi valgte de tre af dem”, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. Hun fortæller, at det vigtige er, at pladserne […]

Læs mere...