Ny skaterbane på vej til Nordborg

1. marts 2021 Nordborg
Sådan skal skaterbanen se ud. Illustration: Uno Uniqa
Sådan skal skaterbanen se ud. Illustration: Uno Uniqa

Det meste af skaterbanen i Østerlundparken i Nordborg blev taget ned sidste sommer, fordi elementerne var slidt ned og ikke længere kunne repareres. Men nu er en ny bane på vej.

Skaterbanen var mere end 10 år gammel og blev de seneste fire-fem år repareret adskillige gange. Men sidste år var elementerne i en sådan forfatning, at reparation ikke mere var en mulighed, og Sønderborg Kommune valgte derfor af sikkerhedsgrunde at tage det meste af banen væk.

”Slitagen var jo udtryk for ikke kun banens alder, mens også at den blev flittigt brugt, og jeg ved også fra vores medarbejdere, der har opsyn med legepladserne, at de ofte møder unge i Østerlundparken, der spørger til skaterbanens fremtid. Så jeg er så glad for at fortælle, at vi nu kan tælle dagene, til en ny skaterbane åbner”, siger Aase Nyegaard, formand for Teknik- og Miljøudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er en god gave til områdets unge nu, hvor foråret er på vej med længere, lunere dage og mere lyst til udendørs aktiviteter”, siger udvalgsformanden i en pressemeddelelse.

Næstformanden, Stefan Lydal, supplerer:

”Vi arbejder i disse år intenst på at løfte hele Nordals – med ferieresort, naturpark, flere arbejdspladser og oplevelser. I den fortælling passer opgraderingen af skaterbanen fortrinsligt – det er også vigtigt, at børn og unge synes, det er fedt at bo på Nordals”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Byggetilladelsen er på plads, så opstillingen kan foretages, så snart elementerne kommer.

De nye elementer er støjsvage. Sammenholdt med, at der er skråninger omkring skaterbanen skulle det sikre, at beboerne omkring banen ikke generes af børns leg på skaterbanen i Østerlundparken.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk