Nyd en gratis Irish Coffee på Fox & Hounds i Sønderborg

8. januar 2019 Erhverv

Den 25. januar hylder kaffeglade whiskeyconnaisseurs den irske kaffe landet over, når lokale barer over hele landet serverer gratis Irish Coffee for at fejre den varme drink, der i år kan fejre 75-års fødselsdag.

Tag din kaffeglade ven under armen, få varmen og nyd en gratis Irish Coffee på Fox & Hounds mellem kl. 18.00 og 19.00, skriver Tullamore DEW til SønderborgNYT.

Den populære Irish Coffee med Tullamore DEW stammer helt tilbage fra vinteren 1943/44, hvor et fly måtte lande på vandet ved Foynes Lufthavn i Irland. De kolde passagerer blev sejlet i små, åbne både til lufthavnen, hvor de varmede sig på irsk whiskey i deres kaffe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Én takkede kokken for den vidunderlige kaffe og spurgte, om han brugte brasiliansk kaffe, men han svarede: Nej, det er irsk kaffe”.

Der bydes på et begrænset antal Irish Coffee og de deles ud efter først-til-mølle-princippet.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...